«Τρελή» πορεία ΙΧ μετά από εκτροπή πριν τον Αγιο Βλάσιο [photos]

Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-08, 12:41:41
«Τρελή» πορεία ΙΧ μετά από εκτροπή πριν τον Αγιο Βλάσιο [photos]

Αγιο είχαν σήμερα Παρασκευή το πρωί ο οδηγός και ο συνοδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου όταν εξετράπη της πορείας του, διέγραψε μία «τρελή» πορεία και «προσγειώθηκε» σε χωράφι.

Ειδικότερα, το ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 8.45 το πρωί όταν ο οδηγός του οχήματος που κινούνταν στον δρόμο Τσαγκαράδας –Ανω Λεχωνίων με κατεύθυνση τα Ανω Λεχώνια, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, λίγο πριν τον Αγιο Βλάσιο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο «έφυγε» δεξιά, χτύπησε στο κράσπεδο στην άκρη του δρόμου και ανέβηκε πάνω σ’ αυτό.

Στη συνέχεια το όχημα, άγνωστο πως, περιστράφηκε και παίρνοντας αντίστροφη κατεύθυνση κινήθηκε προς τα αριστερά, χτύπησε στα προστατευτικά κάγκελα, τα ξήλωσε και «προσγειώθηκε» σε χωράφι από ύψος 2 μέτρων περίπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πορεία του οχήματος ανέκοψε ένα πεύκο, σώζοντας ουσιαστικά τους δύο επιβάτες, οι οποίοι βγήκαν από το αυτοκίνητο φέροντας μόνο επιπόλαια τραύματα.

Επί τόπου κλήθηκαν και μετέβησαν αστυνομικοί, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε στους δύο άντρες –οδηγό και συνοδηγό- και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου για προληπτικούς λόγους.

Για τα αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου διενεργείται προανάκριση.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=