Αγιασμοί στα σχολεία

Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-08, 10:03:49
Αγιασμοί στα σχολεία

Το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά, θα χτυπήσει την ερχόμενη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στο σύνολο των σχολείων του νομού.

Ο επίσημος αγιασμός για τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 το πρωί, στο 16ο και 30ο Δημοτικό σχολεία Βόλου, και στις 10:45π.μ. στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας. Η τελετή του αγιασμού θα γίνει παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιώργου Πολύζου και φορέων.

Για τη Δευτεροβάθμια, ο επίσημος αγιασμός θα γίνει στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, στις 10 το πρωί. Τον αγιασμό θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. κ. Ιγνάτιος, ενώ το παρόν θα δώσει ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης.

Στο σχολικό συγκρότημα του Αναύρου, όπου συστεγάζονται το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Γενικό Λύκειο Βόλου, ο αγιασμός, θα γίνει στις 9 το πρωί.

«Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς βρίσκει τα δύο σχολεία πανέτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές όλων των τάξεων και να εντάξουν στο περιβάλλον της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τους νέους μαθητές τους με εύρυθμη λειτουργία και αγάπη», αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι δύο διευθυντές Αποστόλης Ζαχρός και Σεραφείμ Σπανός.

Στο 6ο Γυμνάσιο Βόλου, ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων, θα γίνει στις 8:30 το πρωί.

Ο αγιασμός του 8ου Γυμνασίου Βόλου θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί.

Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018,

του Γενικού Λυκείου Αγριάς θα γίνει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 9:00π.μ.

Στο Γυμνάσιο Αγριάς, το πρώτο σχολικό κουδούνι θα χτυπήσει στις 8:30 το πρωί.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
6
=