ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-851206

Οχι μόνο οι οδηγοί 

Για να είμαστε δίκαιοι και να μη ρίχνουμε πάντα το φταίξιμο στους οδηγούς ΙΧ για απροσεξία στο δρόμο και παραβίαση των σηματοδοτών, αναγνώστης μάς καταγγέλλει ότι σε καθημερινή βάση έχει διαπιστώσει δικυκλιστές, ποδηλάτες αλλά και πεζούς που παραβιάζουν το φωτεινό σηματοδότη στον κόμβο Φυτόκου, στον Περιφερειακό!
Α.Φ.
 
Αίτημα για τηλεφωνητή
Βολιώτες ζητούν από τη ΔΕΗ να βάλει τηλεφωνητή για να ενημερώνει για τις βλάβες. Επειδή λένε όταν γίνεται διακοπή ρεύματος η γραμμή ενημέρωσης είναι σχεδόν πάντα κατειλημμένη, καλό θα είναι να βάλει η υπηρεσία μια γραμμή που θα μπορεί ο καταναλωτής να ενημερώνεται για το τι έχει συμβεί.
Α.Φ.
 
Ετσι οι μεν… αλλιώς οι δε
Αν και ο Σύλλογος Πωλητών – Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Μαγνησίας θα συμμετέχει στην αυριανή απεργία στην Αθήνα για την τοποθέτηση ταμειακών μηχανών από την απεργία, ωστόσο θα απέχει ο Σύλλογος Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Νομού Μαγνησίας και έτσι στη λαϊκή της Πέμπτης στη Νέα Ιωνία θα μπορείτε να τους βρείτε στην οδό Φιλαδελφείας.
Α.Φ.
 
Ντετέκτιβ;
Δεχθήκαμε ανώνυμη καταγγελία πως οι Διοικητής και Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κρύβονται πίσω από τις κολώνες κι ελέγχουν ποιοι πάνε στη δουλειά τους και ποιοι όχι. Επιπλέον η ανώνυμη φωνή μάς είπε πως κοιτάνε μόνο τα δικά τους…στελέχη κ.τ.λ. Μάλιστα η φωνή μάς ενημέρωσε πως τις καταγγελίες της δέχτηκε και ο Τριανταφυλλόπουλος!
Δ.Π
 
Η απάντηση
Οι παραπάνω κατηγορίες φυσικά και δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες από τη διοίκηση του Νοσοκομείου. Ο Διοικητής κ. Ζαχαρόπουλος αφενός δεν δίνει σημασία σε ανώνυμες καταγγελίες, αλλά μίλησε και είπε πως μέσα στα καθήκοντά του είναι και ο έλεγχος, αλλά όχι και να κρύβεται πίσω από κολώνες. Ναι, εφόδους κάνει και καλά κάνει για να ξέρουμε κι εμείς τι γίνεται και ποιοι είναι στα πόστα τους. Όσο για τα στελέχη και για τις εφημερίες, ο ίδιος τόνισε πως οι εφημερίες καθορίζονται με νόμο. Από κει και πέρα, κάθε καταγγελία είναι ευπρόσδεκτη, αρκεί να υπάρχει και όνομα του καταγγέλλοντα κι όχι μια φωνή από το υπερπέραν!
Δ.Π
 
Απαίτηση
Οχι μόνο ζητάμε, αλλά απαιτούμε να μάθουμε τα ονόματα των εκπαιδευτικών που αποσπάστηκαν στη Μητρόπολη από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Δηλαδή είναι πιο ωφέλιμοι στη Μητρόπολη απ’ ό,τι στο σχολείο;;; Δεν μπορούσε να προσλάβει η Μητρόπολη κάποιους από τους καθηγητές που έχασαν τη δουλειά τους με το κλείσιμο του Αγίου Αποστόλου, ήθελε αυτούς που έπρεπε να βρίσκονται στις τάξεις; Η απαίτηση όλων είναι να δοθεί μια απάντηση και φυσικά τα ονόματα των εκπαιδευτικών.
Δ.Π
 
ΚΕΠ
Στο ΚΕΠ του Δήμου Βόλου ζητούσαν τα πρωτότυπα έγγραφα επικυρωμένα για να μπορέσει ένας δημότης να ανανεώσει την κάρτα αναπηρίας του. Στο ΚΕΠ της Νομαρχίας δέχτηκαν τις φωτοτυπίες για το ίδιο αίτημα. Τελικά τι ισχύει; Θα εξυπηρετούνται ή όχι οι πολίτες;
Δ.Π
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου