Παραμένει το γραφείο του ΕΦΚΑ στον Αλμυρό

Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-05, 20:17:06
Παραμένει το γραφείο του ΕΦΚΑ στον Αλμυρό

Σε συνέχεια των επαφών που είχε ο  Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος με εκπροσώπους του «Συλλόγου Εργαζομένων του Ι.Κ.Α.-ΕΤΑΜ Μαγνησίας» για το νέο οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ, σήμερα την Τρίτη 05 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη και τον υποδιοικητή κ. Λάμπρο Σέμπο, προκειμένου να τεθούν από τους εργαζόμενους λειτουργικά προβλήματα και να ζητηθούν σχετικές διευκρινήσεις.

Μεταξύ των θεμάτων έγινε εκτενής αναφορά στην αναγκαιότητα να διατηρηθούν τα δυο τμήματα συντάξεων στον ΕΦΚΑ Βόλου, καθώς και η παραμονή του γραφείου ΕΦΚΑ στον Αλμυρό.

Ο Βουλευτής κατά την συζήτηση τόνισε ότι οι επισημάνσεις των αποκεντρωμένων υπηρεσιών και η συνεργασία με την κεντρική διοίκηση είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία τους προς όφελος του πολίτη.

Τόσο ο Διοικητής του ΕΦΚΑ, όσο και ο υποδιοικητής, άκουσαν προσεκτικά τα θέματα που τέθηκαν. Σχετικά με τις παρατηρήσεις των εκπροσώπων για το νέο οργανόγραμμα αναφέρθηκε ότι η δυνατότητα αλλαγών ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες που θα προκύψουν στην πορεία εφαρμογής του, ανήκει στην αρμοδιότητα του Διοικητή ΕΦΚΑ. Όσον αφορά δε το γραφείο ΕΦΚΑ στον Δήμο Αλμυρού ήταν σαφείς ότι δεν τίθεται θέμα μη παραμονής του, και μένει ως έχει.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=