ΤΟΠΙΚΑ

Ο Εθν. Ολυμπιακός με Απόλλωνα Λάρισας, ο Αστέρας υποδέχεται τον Ταυρωπό

ο-εθν-ολυμπιακός-με-απόλλωνα-λάρισας-851206

Οπως όλες οι ομάδες, έτσι και οι σύλλογοι του περιφερειακού πρωταθλήματος ανοίγουν τα πανιά τους σήμερα, επιστρέφοντας και πάλι στην δράση μετά από διακοπή τριών εβδομάδων. Ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στην Νεάπολη και ο Αστέρας τον Ταυρωπό στο Ριζόμυλο. Εκτός έδρας δοκιμασία θα περάσει ο Ρήγας Φεραίος, που θα φιλοξενηθεί από το Βελούχι στο Καρπενήσι.

Ο Εθν. Ολυμπιακός
Την ευκαιρία να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στο να στεφθεί πρωταθλητής έχει ο σύλλογος του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου, που θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Λάρισας στις 5 μ.μ. στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής στο γήπεδο της Νεάπολης. Από την σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Τζορμπατζής που είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την 2η αγωνιστική της ποινής του. Εκτός αποστολής θα μείνουν οι Ι. Μόσιος ως ανέτοιμος και Γιαννακόπουλος ως τραυματίας. Στην σημερινή αποστολή ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας έχει συμπεριλάβει τους Ζαφείρη, Μαγιώνα, Φ.Μόσιο, Κακαζούκη, Τσατσαλίδη, Γ.Γεωργαντζιά, Κ.Γεωργαντζιά, Κωστόπουλο, Γκάγκα, Δενελάβα, Μπιτέλη, Κάια, Κουβελά, Ε.Κωστή, Π.Κωστή, Λιάρο, Μουρκάκη, Μπέκο, Ξηροφώτο, Σαχπατζίδη, Στεφανή, Τζέκο, Τσουρέλη και Ψαρόμπα. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κάμπαξης του συνδέσμου Ευβοίας ενώ βοηθοί του ορίστηκαν οι Γραματικογιάννης και Φώτης.

Ο Ρήγας Φεραίος
Στις 5 μ.μ. θα ξεκινήσει η αναμέτρηση στο Καρπενήσι, με τον Ρήγα Φεραίο να κοντράρεται με το Βελούχι . Στόχος των κυανολεύκων φυσικά και είναι η νίκη, ώστε να φτάσει τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Από την διάθεση του Λάκη Μπακάλη θα απουσιάσουν για ακόμη ένα παιχνίδι οι Τάσσος, Αρσένος, Καραπλιάγκος και Λάτος λόγω τραυματισμού. Ενώ στην αποστολή συμμετέχουν οι: Αράπης, Αποστολίδης, Γρούνας, Ζαχαράκης, Θεοχαρόπουλος, Ίττης , Κουντούρης, Λάππας,Μπάτης, Νούσιας, Σπαθής, Τσιαντής Μπακάλης , Λυρίτσης, Γάρος, Μπαλαμώτης, Χατζηαθανασίου και Βέργος. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στυλιαράς και βοηθοί οι Λιόνας και Σωτηρόπουλος προερχόμενοι από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Αστέρας Ριζομύλου
Τον Ταυρωπό Καρδίτσας υποδέχεται σήμερα στις 5 μ.μ. στο Ριζόμυλο ο Αστέρας. Οι κοκκινόμαυροι δίνουν άλλο ένα δυνατό ματς και αυτή τη φορά για την 29η αγωνιστική. Για τον Αντώνη Μάνδαλο υπάρχουν αρκετά προβλήματα που θα κάνουν τον αγώνα ακόμα πιο δύσκολο. Συγκεκριμένα ο Καρανικολάου συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ενώ από επτά κάρτες αντίστοιχα συμπλήρωσαν οι Ναλπάντης-Οικονόμου έτσι ώστε θα απουσιάσουν για δυο συνεχόμενα παιχνίδια. Εκτός όμως από τα προβλήματα των τιμωριών στον Αστέρα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τα προβλήματα των τραυματισμών με τους Καλόγηρο, Τανάγια, Γουλιώτη αλλά και Πλασταρά να μην μπορούν να παραστούν στην σημερινή αναμέτρηση. Ο τεχνικός όμως του Αστέρα έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά σε αγώνα που ο Ταυρωπός καίγεται για τους βαθμούς της σωτηρίας. Στους ετοιμοπόλεμους παίκτες μετέχουν οι: Ευαγγέλου, Β. Βουραζέρης, Δ.Κουβελάς, Ιωάννου, Ν.Βουραζέρης, Λέτσιος, Καρατζιώλης, Καναλιώτης, Κουτέρης, Παναγιωτίδης, Καψούρης, Θ.Κουβελάς, Μαντζιάρης ,Παλάσης και Τσιγγώλης. Αρχοντας της αναμέτρησης έχει ορισθεί ο Συμεωνίδης από την Πιερία και χρέη βοηθών θα διατελέσουν οι Βασιλειάδης και Φιρινίδης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου