ΤΟΠΙΚΑ

“Χαμόγελα”σε εκδήλωση των Austrian Boys και τα έσοδα στο «Χαμόγελο του παιδιού»

χαμόγελασε-εκδήλωση-των-austrian-boys-και-τα-851206

Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργάνωσε την Παρασκευή 13 Απριλίου στο κέντρο «Σούσουρο» το Austrian Boys Club, αφού τα χρήματα που μαζευτήκαν θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του παιδιού».
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν και πέντε παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη νεότερη ιστορία του συλλόγου.
Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Γιώργος Καραμίχαλος, Αντώνης Μάνδαλος, Δημήτρης Βαϊνάς, καθώς και οι Θανάσης Βήτας και Βαγγέλης Τάχος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Απόστολος Καψιώτης ως εκπροσωπος του Δημάρχου και πρόεδρος του ΕΑΚ , Παναγιώτης Ρούμπος δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του συνδέσμου Αργοναύτες , Κώστας Γάτος , Μέμος Παρίσης επίτιμος πρόεδρος αλλά και μέλη της ΠΑΕ όπως και οι ποδοσφαιριστές Άκης Πέτρου , Θοδωρής Πακάλτσης με τον προπονητή τους Κώστα Σταματίου. Από τον Απόστολο Καψιώτη ανακοινώθηκε πως με έξοδα του Δήμου Βόλου θα ορισθεί ως δικηγόρος ο Αλέξης Κούγιας, ώστε να φέρει σε πέρας την συγχώνευση του ΑΣΚ Ολυμπιακού Βόλου με τον Εθνικό Ολυμπιακό. Τέλος ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Άκης Πέτρου υποσχέθηκε τόσο το διπλό στο σημερινό αγώνα με την Δράμα όσο και την άνοδο όχι μόνο στην Β’ Εθνική αλλά και στην Superleague.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου