ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Διοικήσεων του Εμπορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου

συνάντηση-διοικήσεων-του-εμπορικού-σ-330317

Ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία, αλλά και τα προβλήματα της τοπικής αγοράς, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν τα μέλη της νέας Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου με την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας το απόγευμα της Τετάρτης 30 Αυγούστου.

Ο νέος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Απόστολος Οντόπουλος ευχαριστώντας τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου, υπογράμμισε μεταξύ άλλων την άριστη συνεργασία που είχε όλα τα χρόνια και θα συνεχίσει να έχει ο ΕΣΒ με τον φορέα.

Τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου ενημέρωσαν την Διοικητική Επιτροπή για την θέση που λαμβάνει αναφορικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές κι αυτή δεν είναι παρά η λειτουργία τριών αντί επτά θεσμοθετημένων (2 Κυριακές την περίοδο των Χριστουγέννων και 1 του Πάσχα) τονίζοντας ότι η Διοίκηση εκτελεί πάντα τις αποφάσεις των μελών του ΕΣΒ.

Παράλληλα, η νέα Διοίκηση ενημέρωσε για την καμπάνια στήριξης τοπικών επιχειρήσεων που ξεκινά άμεσα από τον Σύλλογο, όπως και έρευνα για τρέχοντα ζητήματα που θα δρομολογηθούν στο μέλλον.

Η ενίσχυση του τουρισμού, αλλά και ενέργειες που στοιχειοθετούν κάτι τέτοιο, όπως η εγκατάσταση μηχανημάτων στο κέντρο της αγοράς που θα λειτουργούν ως info kiosks είναι ακόμη μία από τις ενέργειες που θα ενεργοποιηθούν στο άμεσο μέλλον με την στήριξη του Επιμελητηρίου.

Τέλος, ο ΕΣΒ αναλαμβάνει δράση και σε συνεργασία με όλους τους φορείς θα δρομολογήσει την υλοποίηση εκδηλώσεων ενόψει Χριστουγέννων, ενώ για το θέμα θα έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες και με το Δήμο Βόλου.

Σημειώνεται τέλος, ότι εκτός από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Απόστολο Οντόπουλο, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο αναπλ. Οικονομικός Επόπτης του Συλλόγου κ. Μάξιμος Ζάντζος, ο κ. Κώστας Αβαριτσιώτης, έφορος και η κ. Ελλη Σαμουηλίδη, μέλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου