Απάντηση του Τρ. Πλαστάρα στον Αρ. Μπασδάνη

Τελευταία ενημέρωση: 2017-08-31, 16:22:11
Απάντηση του Τρ. Πλαστάρα στον Αρ. Μπασδάνη

Με ανακοίνωση –ανοικτή επιστολή του ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφωνας Πλαστάρας απαντά σε γραπτή δήλωση του προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλη Μπασδάνη αναφορικά με την καταγγελία του υπευθύνου Τύπου –μέλους του Δ.Σ. του ΟΕΒΕΜ Ιω. Φόβου για δαπάνη ύψους 4.000 ευρώ για προβολή του σε ορισμένα ΜΜΕ.

Ο κ. Πλαστάρας στην ανακοίνωσή του με τίτλο «Ενημέρωση στον απερχόμενο κ. Τέλη Μπασδάνη» αναφέρει τα εξής:

«Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ και υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Μαγνησίας ενημερώνει:

 1. 1.     Ήρθατε τρίτος σε έδρες, όμως αναδειχθήκατε Πρόεδρος, απόρροια συμφωνίας που τηρήθηκε ή δεν τηρήθηκε;;; στο παρελθόν… 
 2. 2.     Τα Σωματεία της δύναμης μας είναι 31 και όχι εκατοντάδες όπως μέσα στην ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ σας αναφέρετε!!!
 3. 3.     Αναμένω να ενημερωθώ για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ!!! που παρήγατε τα τελευταία χρόνια προς όφελος των Συνεταιρισμών, Συνδέσμου Βιομηχανιών, Εμπορικό Σύλλογο, Ομοσπονδιών και Σωματείων καθώς επίσης και την αναπτυξιακή πρόταση που έχετε παρουσιάσει ως σήμερα!!!!!!! για το νομό για την επόμενη δεκαετία.
 4. 4.     Μια απλή σύγκριση του έργου της ΟΕΒΕΜ σε τοπικό, Θεσσαλικό και Πανελλαδικό επίπεδο θα καταδείξει την τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο φορέων.
 5. 5.     Το Επιμελητήριο τελικά έχει χρήματα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
 6. 6.     Γιατί δεν δίνετε τα χρήματα που οφείλει εκ του νόμου για τα έτη 2015 και 2016 στην ΟΕΒΕΜ και στα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!!!!!!!!!!! Όπως εσείς δηλώνετε.
 7. 7.     Η ΟΕΒΕΜ όπως και η επόμενη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας λειτουργεί και θα λειτουργήσει για το κοινό όφελος των επιχειρηματιών με το «ΕΜΕΙΣ» και όχι προσωποκεντρικά.
 8. 8.     Σας ενημερώνω για πολλοστή και τελευταία φορά ότι ο κ. Φόβος είναι Υπεύθυνος Τύπου και ΜΜΕ από το Δ.Σ της ΟΕΒΕΜ και κάθε ανακοίνωση του δεσμεύει την ΟΕΒΕΜ.
 9. 9.     Η ΟΕΒΕΜ διαθέτει επιτροπές οι οποίες ενεργούν αυτόβουλα και ανεξάρτητα, πλην όμως δεσμεύουν όλο τα Δ.Σ και την πλήρη και καθολική στήριξή μας.
 10. 10.                      Στο εξής εάν αναφερθείτε σε πρόσωπα της ΟΕΒΕΜ που την εκπροσωπούν, καλό είναι να το σκέφτεστε τριπλά καθώς πρόκειται για  άξιους, καταξιωμένους, αναγνωρίσιμους εκπροσώπους ΤΟΠΙΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.
 11. 11.                      Σας συμβουλεύω να ασχολείστε με τα του οίκου σας και μόνο γιατί κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.
 12. 12.                     Σας συμβουλεύω αντί να λειτουργείτε διασπαστικά στο λίγο χρόνο που σας απομένει, να ξεχάσετε ΠΑΛΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ, ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ και λειτουργήσετε με ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Έτσι θα λειτουργήσουμε ΕΜΕΙΣ ως νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας………

ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΙΑΟΤΕΡΟ:

Από τις 03/08/2017 με την αρ.πρωτ :86278 το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ με θέμα «Παροχή πληροφοριών και υποβολή στοιχείων για τις εκλογές των Επιμελητηρίων 2017» αναφέρει ρητά στο 2ο θέμα:

1. ……………………………..

2……………… «Επισημάνεται ότι τα Διοικητικά Συμβούλια και οι Διοικητικές Επιτροπές των Επιμελητηρίων μέχρι την εκλογή των νέων οργάνων διοίκησης «ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ»

Κ. Μπασδάνη οι αποφάσεις σας στις 23/08/2017 για τα ΜΜΕ λήφθηκαν με συνθήκες διαφάνειας και νομιμότητας, όπως ισχυρίζεστε;;;».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=