ΤΟΠΙΚΑ

Εντυπωσιακό γιοτ με διάσημους celebrities στην Αφησσο

εντυπωσιακό-γιοτ-με-διάσημους-celebrities-στην-336054

Θαύμασαν χθες όσοι βρέθηκαν στην Άφησσο την τεράστια και πολυτελή θαλαμηγό που κατέπλευσε στο αγκυροβόλιο της Αφήσσου, προερχόμενη από τη Σκόπελο.

Το Luxury Yacht Charter Exuma με σημαία Μάλτας, κόβει πραγματικά την ανάσα όπως έλεγαν όσοι το είδαν να πλέει στα νερά του Παγασητικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντυπωσιακή θαλαμηγός κατέπλευσε στην περιοχή Παγασητικού προκειμένου οι ένοικοί του να απολαύσουν τις βουτιές τους. Όπως ήταν φυσικό αποτέλεσε θέμα συζήτησης για τους λουόμενους της Αφήσσου, με την πλειονότητά τους να μακαρίζει εκείνους που είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τις διακοπές τους πάνω σε μία τόσο όμορφη και επιβλητική θαλαμηγό.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο σκαρί 50 μέτρων, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες κατασκευάστηκε το 2010 και φέρει τη σφραγίδα των γνωστών ιταλικών ναυπηγείων Perini Navi.

Η χλιδάτη θαλαμηγός μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και εννιά άτομα στα πέντε δωμάτια τα οποία διαθέτει. Επίσης διαθέτει δύο σουίτες και 2 VIP κρεβατοκάμαρες, καθώς επίσης τζακούζι και γυμναστήριο.

Είναι ουσιαστικά ένα εξειδικευμένο κρουαζιερόπλοιο το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο σύστημα σταθεροποίησης, το οποίο μειώνει την κίνηση των κυλίνδρων και οδηγεί σε μια πιο ευχάριστη πλεύση. Το Exuma είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να συμμορφώνεται με τα πρότυπα MCA και ABS.

Το καλοκαίρι ναυλώνεται φιλοξενώντας κατά καιρούς διάφορους ξένους celebrities, οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου