ΤΟΠΙΚΑ

Θέσεις μαθητείας αναζητά η Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας

θέσεις-μαθητείας-αναζητά-η-δ-δ-ε-μαγνησ-336785

Πρόσκληση σε επιχειρήσεις και φορείς του δημοσίου αλλά και σε ιδιώτες για την προσφορά θέσεων μαθητείας σε αποφοίτους των ΕΠΑΛ του νομού, απευθύνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Αναζητούνται θέσεις σε 16 ειδικότητες που διδάσκονται στα ΕΠΑΛ του νομού και στις οποίες οι απόφοιτοι θα μαθητεύσουν για διάστημα εννέα μηνών.

Για τους Φορείς του Δημοσίου Τομέα που επιθυμούν να προσφέρουν θέσεις μαθητείας απαιτείται απόφαση του Δ.Σ. η οποία θα σταλεί ηλεκτρονικά σε ψηφιακή μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι 1 Σεπτεμβρίου 2017.

Για τον Ιδιωτικό τομέα οι προσφερόμενες θέσεις μαθητείας θα πρέπει να δηλωθούν στη διαδικτυακή πύλη (portal) http://www.oaed.gr/e-yperesies/oaed-epixeirhseis.

Οι ειδικότητες Μεταλυκειακού έτους – Τάξης Μαθητείας ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2017-18 είναι οι παρακάτω:

Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων, Γραφικών Τεχνών, Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού, Βοηθός Ιατρικών – Βιολογικών Εργαστηρίων, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Αισθητικής Τέχνης, Βοηθός Φυσικοθεραπευτή, Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής, Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών, Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής, Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων, Τεχνικός Οχημάτων, Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, Βοηθός Νοσηλευτή.

Για πληροφορίες: Νεραντζάς Απόστολος στα τηλέφωνα 2421047386-87 ή Ταχούλας Στέργιος στο 6972865043.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου