ΤΟΠΙΚΑ

Δύο ακόμη βραβεία εκπαιδευτικής αριστείας στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

δύο-ακόμη-βραβεία-εκπαιδευτικής-αρισ-337381

Μετά από την περσινή παραλαβή των βραβείων Πολιτικής Οικονομικής Στήριξης και Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών για το πρώτο πανελλαδικά πρόγραμμα εκπαίδευσης ατόμων με αναπηρία όρασης, δύο ακόμη βραβεία έρχονται για να προστεθούν στη φαρέτρα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στην τελετή απονομής των Education Business Awards 2017, του θεσμού που επιβραβεύει τις καλές πρακτικές στο χώρο της Εκπαίδευσης και διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications.

Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ τιμήθηκε με τα εξής βραβεία:

  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Κτίριο – Εγκαταστάσεις
  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας

Τα δύο βραβεία παρέλαβαν ο Γενικός Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, κ. Τσίμπης και ο Διευθυντής Σπουδών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη, κ. Τραγουδάρας!

Τα Education Business Awards επιβραβεύουν τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν, ώστε το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας να αποδώσει στην κοινωνία το σύνολο της σοφίας, των γνώσεων, των δεξιοτήτων, των ταλέντων και των εμπνεύσεων που οδηγούν στην καινοτομία και την πρόοδο.

Τα Βραβεία ήρθαν να συμπληρώσουν μια μακρά σειρά ακαδημαϊκών διακρίσεων των τελευταίων ετών, να επισφραγίσουν την ηγετική, καινοτόμο και άρτια επιστημονική πορεία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην παροχή υπηρεσιών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Όσον αφορά στις εγκαταστάσεις, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει προβεί στη μεγαλύτερη κτιριακή επένδυση εκπαιδευτικού οργανισμού στην Ελλάδα, διαθέτοντας:

  • 5 campuses ευρωπαϊκών προδιαγραφών σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Λάρισα

• εγκαταστάσεις που αγγίζουν τα 31.288 τ.μ.

• 16 υπερσύγχρονα κτίρια

• 342 πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, διακρίθηκε επίσης με το βραβείο διασύνδεσης με την αγορά εργασίας, γιατί:

• διαθέτει το πιο οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης, που

αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα στους σπουδαστές και την αγορά εργασίας

• περισσότερες από 1.200 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, βρίσκουν στους σπουδαστές

και στους αποφοίτους, τους μελλοντικούς συνεργάτες τους

• η βράβευση για τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας επισφραγίζει την έρευνα της Alco για λογαριασμό του Ιδρύματος Μελετών Λαμπράκη, σύμφωνα με την οποία το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι το #1 ΙΕΚ σε ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης αποφοίτων.

Τα Education Business Awards αποτελούν το σημαντικότερο κλαδικό θεσμό που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις καλύτερες πρακτικές στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου