ΤΟΠΙΚΑ

Εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας

εγγραφές-στις-σχολές-βυζαντινής-μουσ-337470

Για 71η συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει και φέτος η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, που ιδρύθηκε το 1947 από τον αείμνηστο Πρωτοψάλτη και Καθηγητή Μανώλη Χατζημάρκο.

Η Σχολή είναι αναγνωρισμένη από την Ελληνική Πολιτεία, είναι πενταετούς φοιτήσεως και παρέχει τίτλους σπουδών, Πτυχίο Ιεροψάλτου, Πτυχίο και Δίπλωμα Βυζαντινής – Εκκλησιαστικής Μουσικής, που δίδουν στους κατόχους τους το δικαίωμα να επανδρώσουν τα Ιεροψαλτικά αναλόγια της Τοπικής μας Εκκλησίας, αλλά και να αποκτήσουν ένα επιπλέον εφόδιο για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Διδάσκουν κορυφαίοι Καθηγητές, Πρωτοψάλτες και Λαμπαδάριοι της τοπικής Εκκλησίας, συνεχιστές της πλούσιας Ιεροψαλτικής παράδοσης του τόπου μας.

Τα μαθήματα για τη νέα σχολική χρονιά θα αρχίσουν τη Δευτέρα 11/9, στις 6μ.μ. στο κτίριο του παλαιού Εκκλ/κού Λυκείου Βόλου (Αναλήψεως και Όγλ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες για τις εγγραφές και τα μαθήματα στο τηλέφωνο 6972838348.

Επίσης, από 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν και οι εγγραφές στη Σχολή Αγιογραφίας «Διά χειρός» (Αγίου Νικολάου 108), οι οποίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, 7-9 μ.μ.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 2 Οκτωβρίου.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6972225448, 24210 41058

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου