ΤΟΠΙΚΑ

92% επιτυχία για τους υποψηφίους του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βόλου

92-επιτυχία-για-τους-υποψηφίους-του-κοιν-340685

Επιτυχία που άγγιξε το απόλυτο κατέγραψε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις το Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου. Από το σύνολο των 40 υποψηφίων του που παρακολούθησαν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα, οι 37 κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και να εισαχθούν στις σχολές προτίμησής τους.

Τι κι αν οι οικογένειες ορισμένων υποψηφίων, λόγω της οικονομικής κρίσης δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά φροντιστήρια; Στήριγμά τους αποδείχθηκε το Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου, που κατάφερε να εφοδιάσει τους υποψηφίους με τα απαραίτητα όπλα. Ρίχτηκαν στη μάχη των πανελλαδικών, κατέγραψαν υψηλές βαθμολογίες και χθες, με την ανακοίνωση των βάσεων, πήραν στα χέρια τους τα κλειδιά των σχολών στις οποίες στόχευσαν.

Σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βόλου, Κων. Παρίση, στο 92% της επιτυχίας, συμπεριλαμβάνονται και επιτυχόντες σε υψηλόβαθμες σχολές. Όπως η Μιχαέλα Μιχαηλίδη, που πέτυχε την εισαγωγή της στην Ψυχολογία Θεσσαλονίκης, αλλά και η Κατερίνα Παπαϊωάννου, που πέρασε στην Ψυχολογία Κρήτης.

Είσοδος στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών στην Πάντειο για την Κατερίνα Κατσίνα, που επίσης είχε ίση ευκαιρία μέσα από το Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου.

Αλλά και η Ολυμπία Μακρή κατάφερε να περάσει στο Ιστορίας – Αρχαιολογίας Θεσσαλονίκης.

Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας καταγράφηκαν και για τους υποψηφίους του κοινωνικού φροντιστηρίου που είχαν στοχεύσει στα παιδαγωγικά και πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο. Είσοδοι και στο Οικονομικό αλλά και στη ΣΜΥ μέσω του κοινωνικού φροντιστηρίου.

Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου που συνοδεύτηκε από επιτυχία στις εξετάσεις. Η δομή, που γεννήθηκε μέσα στην οικονομική κρίση, χάρη στον εθελοντισμό, το μεράκι και τη διάθεση προσφοράς από εκπαιδευτικούς, συνεχίζει φέτος για πέμπτη χρονιά τη δράση της.

Ηδη βρίσκονται σε εξέλιξη καλοκαιρινά μαθήματα για περίπου 35 μαθητές που θα πάνε από τις 11 Σεπτεμβρίου στη Γ’ τάξη του Λυκείου. Στα τμήματα διδάσκουν 40 εθελοντές εκπαιδευτικοί.

Σημειώνεται ότι για τη νέα χρονιά, οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου θα γίνουν το τριήμερο 4 έως 6 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου