ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς υποψήφιο δήμαρχο Βόλου το ΛΑΟΣ

χωρίς-υποψήφιο-δήμαρχο-βόλου-το-λαοσ-503393

Κάλεσμα στους πολίτες της Μαγνησίας να καταδικάσουν τα δύο μεγάλα κόμματα του δικομματισμού απηύθυνε χθες η Νομαρχιακή Επιτροπή του Λ.Α.Ο.Σ Μαγνησίας. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Οργανισμός, όπως κατέστησαν σαφές τα στελέχη του στο Βόλο, συντάσσεται πολιτικά στη μάχη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας που αποτελεί τον πρώτο στόχο διεκδίκησης στην εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου.

Για το Δήμο Βόλο ο ΛΑΟΣ επιλέγει την «ουδετερότητα» και όπως υπογραμμίστηκε τα μέλη του θα παροτρυνθούν να ψηφίσουν κατά συνείδηση.
Η καταμέτρηση της πολιτικής δυναμικής του ΛΑΟΣ σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Αστέρη Ροντούλη και αντιπεριφερειάρχη τον βουλευτή Μαγνησίας Παύλο Μαρκάκη είναι η προτεραιότητα του κόμματος, όπως τονίστηκε χθες
Ο Βασίλης Παναγόπουλος, πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΛΑΟΣ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Σκιάθο στην πρώτη ευρεία σύσκεψη στελεχών και μελών στο Βόλο με αντικείμενο τον πολιτικό και οργανωτικό σχεδιασμό εν όψει της αναμέτρησης.
«Ο ΛΑΟΣ θα ρίξει την κύρια δύναμή του στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στους Δήμους δεν θέλουμε να εμπλακούμε, διότι υπάρχει μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων, ειδικά στο Δήμο Βόλου, και θα θέλαμε να αποφύγουμε προστριβές και να μας χρησιμοποιήσουν οι υποψήφιοι ως ανάχωμα» επεσήμανε ο κ. Παναγόπουλος, περιγράφοντας την πολιτική τακτική που θα ακολουθηθεί.
«Αν κάποιο μέλος του κόμματος θελήσει να λάβει μέρος σε κάποιο συνδυασμό δεν μπορούμε να το αποτρέψουμε, αλλά η επίσημη θέση μας είναι να ρίξουμε το βάρος στον Περιφέρεια, να καταμετρήσουμε τις δυνάμεις μας και εκεί θα δούμε πόσο ισχυροί ή αδύναμοι είμαστε» συνέχισε ο πρόεδρος της Ν.Ε του ΛΑΟΣ Μαγνησίας, που εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός θα έχει άνοδο.
Όσον αφορά στο πολιτικό διακύβευμα των εκλογών, η Ν.Ε του ΛΑΟΣ εκτιμά ότι στις εκλογές διακυβεύονται πολλά και ότι μετά τα αποτελέσματα η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να προσφύγει νωρίτερα στις εθνικές εκλογές.
Από την πλευρά του ο βουλευτής Λάρισας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Αστέριος Ροντούλης ανέφερε ότι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού βαίνει προς την ολοκλήρωσή του και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι θα είναι άνθρωποι που θα αποτυπώνουν με την παρουσία τους τον παλμό της κοινωνίας, θα εκφράζουν τις ανησυχίες, τις αγωνίες και τις προσδοκίες των πολιτών. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση ο πολίτης της Μαγνησίας θα δώσει αντικαθεστωτική ψήφο και θα κάνει την επανάστασή του εντός της κάλπης. Είμαστε αποφασισμένοι να γίνουμε ο συνδυασμός που θα εκφράσει την οργή, την αγανάκτηση και την απελπισία των πολιτών για το φαύλο και σαθρό πολιτικό σύστημα που οδήγησε τη χώρα μπροστά στο γκρεμό» σημείωσε ο κ. Ροντούλης
«Ο ΛΑΟΣ ζητάει ευθέως την καταδίκη των υποψηφίων των δύο μεγάλων κομμάτων, που είναι υπεύθυνα για την κρίση που περνάει η χώρα μας σήμερα. Από επαφές που έχουμε με τον κόσμο, περιμένουμε ότι οι πολίτες θα στηρίξουν και θα ψηφίσουν «μικρά» κόμματα για να δώσουν μήνυμα τόσο στο ΠΑΣΟΚ, που διαχειρίζεται την κρίση και έχει στραφεί εναντίον μεγάλης μερίδας των πολιτών, όσο και στη Ν.Δ., που θεωρούν υπεύθυνη σε μεγάλο ποσοστό για την κατάσταση που περιήλθε η χώρα» τόνισε από την πλευρά του ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, βουλευτής του ΛΑΟΣ Παύλος Μαρκάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου