ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο για τσίπουρα Αρναούτογλου και Σταρόβας

στο-βόλο-για-τσίπουρα-αρναούτογλου-κα-348239

Στο Πήλιο και το Βόλο «μοιράζουν» τις διακοπές τους τις τελευταίες μέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Οι δύο «κολλητοί» χθες εθεάθησαν σε γνωστό τσιπουράδικο στον Αγ. Κωνσταντίνο, όπου απόλαυσαν όμορφους μεζέδες και γεύτηκαν ντόπιο τσίπουρο.

Ηταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαλαροί. Μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους άλλους θαμώνες ακολούθησε ένας μικρός χαμός. Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Τόσο ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο και ο μουσικός Δημήτρης Σταρόβας δεν τους χάλασαν χατίρι, αφού δέχτηκαν να στηθούν μπροστά από κάμερες και κινητά για να απαθανατιστούν τα σχετικά ενσταντανέ, τα οποία λίγο αργότερα φυσικά ανέβηκαν στα social media για να γίνουν viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο φίλοι βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στο Βόλο και το Πήλιο στο πλαίσιο τηλεοπτικών γυρισμάτων για εκπομπή που θα βγει «στον αέρα» το επόμενο διάστημα. Παράλληλα απολαμβάνουν τις τελευταίες βουτιές πριν επιστρέψουν στα τηλεοπτικά τους καθήκοντα, καθώς όπως είναι γνωστό «συνυπάρχουν» στο The 2night Show» στον ΑΝΤΕΝΝΑ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ειδικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δηλώνει λάτρης του Πηλίου και δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την περιοχή, καθώς την έχει συνδυάσει τόσο με διακοπές όσο και με διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου