ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ο συνδικαλιστής Νίκος Τσολάκης

απεβίωσε-ο-συνδικαλιστής-νίκος-τσολά-360321

Ιδιαίτερη θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία το άγγελμα του θανάτου του Νικόλαου Τσολάκη, συνταξιούχου της ΔΕΗ, πρώην γραμματέα του Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΗ Κεντρικής Ελλάδος, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών, εννιά μήνες μετά τον θάνατο της αγαπημένης συζύγου του, Αννας.

Ο εκλιπών εργάστηκε πολλά χρόνια στη ΔΕΗ, επί των ημερών ακόμη της Ηλεκτρικής Εταιρίας και ξεχώρισε για το ήθος, την καλοσύνη και την εργατικότητά του. Ηταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και στην τοπική κοινωνία ευρύτερα, εκ των στυλοβατών του Συλλόγου, μαζί με τον πρόεδρο και επιστήθιο φίλο του, αείμνηστο επίσης, Αριστείδη Πολιτόπουλο.

Ο Νίκος Τσολάκης, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, διατηρώντας, ωστόσο, την διαύγεια πνεύματος και την διάθεση για δράση και προσφορά, μέχρι το τέλος της ζωής του. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ξαφνικά τις τελευταίες μέρες και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Ο εκλιπών κατέλιπε έναν γιο, τον Αθανάσιο Τσολάκη, απόστρατο αξιωματικό.

Η εξώδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 10.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Κοσμά και Αιτωλού, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον ναό στις 10 το πρωί. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου