ΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστίες προς ΟΕΒΕΜ από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου

ευχαριστίες-προς-οεβεμ-από-τον-αγροτι-363119

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και ο πρόεδρός του Νικήτας Πρίντζος ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε για το πρόβλημα που υπήρχε με την αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ Lidl.

Τα παραπάνω γνωστοποιεί η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ), η οποία κοινοποιεί την επιστολή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και την απάντησή της.

Όπως τονίζει, «η ΟΕΒΕΜ θεωρεί ότι είναι υποχρέωσή της, ευθύνη της και λόγος ύπαρξης της η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, όπως η ΕΒΟΛ. Γι’ αυτό το λόγο συμμετέχει στην οργάνωση της ΓΣΕΒΕΕ, Κίνημα Πολιτών “Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε”, το οποίο είναι ένα κίνημα στήριξης ελληνικών τοπικών επιχειρήσεων».

Στόχος της είναι, εξηγεί, η οργάνωση, όχι μόνο σε συνδικαλιστικό επίπεδο, των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής μας σε μια ευρεία συμμαχία, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος».

«Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε αφορά την επίτευξη των κοινών μας στόχων. Ελπίζουμε σε μια επιτυχή συνεργασία προς όφελος του Νομού μας. Η ΟΕΒΕΜ στηρίζει και το ΕΒΟΛ και τον Πρόεδρό του κ. Νικήτα Πρίντζο», καταλήγει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου