ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-505039

Και αυτοί το χαβά τους

Συνεχίζουν οι θερμόαιμοι οπαδοί τοπικής ομάδας να αναγράφουν συνθήματα στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στον Άγιο Κωνσταντίνο… Άμα τους έβαφαν όμως το σπίτι τους με σπρέι θα έτρεχαν στην Αστυνομία. Η ευθύνη και ευθιξία σε όλο της το μεγαλείο!
Α.Φ.
 
Αφού δεν είναι λειτουργικό…
…Για ποιο λόγο το θέτετε σε λειτουργία το φανάρι στο Νοσοκομείο; Κάθε φορά που είναι ανοιχτό, και ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που ο κόσμος επιστρέφει από την δουλειά του, δημιουργείται απίστευτο μποτιλιάρισμα και η ταλαιπωρία των οδηγών είναι απίστευτη για να διανύσουν μερικά μόλις μέτρα.
Α.Φ.
 
Από την αναδουλειά;
Φαίνεται έχει πέσει η δουλειά στις τράπεζες, γιατί πρώτη φορά είδαμε τόσο πρόσχαρη και πρόθυμη υπάλληλο. Όχι μόνο εξυπηρέτησε πελάτη σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα τραπεζικού ταμία, αλλά το έκανε ενώ είχε κλείσει και το ταμείο. Και εις ανώτερα!
Α.Φ.
 
 
Πάρκο… σκουπιδιών
Εξαλλοι είναι όσοι περνούν τα πρωινά από το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου. Το βράδυ διάφορες παρέες που κάθονται στα γρασίδια και στα παγκάκια αφήνουν κουτάκια από μπύρες αλλά και άλλα σκουπίδια και το πρωί η εικόνα είναι απλά τραγική. Το πρόβλημα αυτό επιδεινώνεται και από την έλλειψη εργαζομένων στην καθαριότητα και γίνεται ο χαμός. Η καθαριότητα είναι θέμα παιδείας. Μην τα περιμένουμε όλα από τους εργαζομένους, ας μαζέψουμε κι εμείς τα σκουπίδια που αφήνουμε πίσω μας…
Δ.Π
 
Ταχεία κυκλοφορία
Εκτός ότι έχει γίνει πάρκινγκ η αριστερή πλευρά από το κτήριο Παπαστράτος έχει γίνει δρόμος ταχείας κυκλοφορίας. Μέχρι και σούζες κάνουν εκεί τα μηχανάκια, αλλά καμία αρχή δεν επεμβαίνει. Πολίτες κατήγγειλαν το γεγονός αυτό στην αστυνομία, η οποία τους παρέπεμψε στο λιμενικό και αυτό με την πλευρά του στο… βρόντο. Υπεύθυνη όμως δεν είναι ούτε η ομάδα ΔΙΑΣ και οι δημότες που περνούν από το σημείο δεν ξέρουν τι να κάνουν και που να απευθυνθούν, πριν γίνει κανένα ατύχημα.
Δ.Π
 
Φύτρωσαν
Μέχρι και τα πεζοδρόμια έχουν φυτρώσει! Ναι, είναι γεγονός. Επειδή πολλά πεζοδρόμια είναι σπασμένα και με κακοτεχνίες έχουν ξεκινήσει και φυτρώνουν χορτάρια ανάμεσα από τις πλάκες. Μιλάμε πλέον ότι δεν θα παραγγέλνουν πλέον λουλούδια και φυτά για τον καλλωπισμό της πόλης, αλλά θα περιμένουν να φυτρώσουν τα πεζοδρόμια. Νέος τρόπος οικονομίας, έτσι;
Δ.Π
 
Ακαθάριστα
Εκτός ότι η πόλη έχει σοβαρό πρόβλημα καθαριότητας, από τη Δευτέρα θα έχουν και τα σχολεία. Οι μόνιμες καθαρίστριες είναι ελάχιστες και οδεύουν προς τη συνταξιοδότηση και για τις συμβασιούχες το τοπίο είναι θολό. Έτσι πέρυσι τέτοιο καιρό μιλούσαμε για την καθαριότητα των σχολείων εξαιτίας της νέας γρίπη και φέτος πάλι για την καθαριότητα εξαιτίας της νεότερης γρίπης, αυτή της οικονομικής κρίσης.
Δ.Π
 
 
 
 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου