ΤΟΠΙΚΑ

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες διοργάνωσης

στην-τελική-ευθεία-οι-προετοιμασίες-δ-480185

Μόλις δύο εβδομάδες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του 9ου Επιχειρηματικού Πανοράματος, της μεγάλης έκθεσης παραγωγικής φυσιογνωμίας του νομού, που φέτος συνδιοργανώνεται από τις δύο Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και Νέας Ιωνίας, υπό την αιγίδα πάντα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.
Η έκθεση ξεκινά το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 και ο χώρος στον οποίο θα λειτουργήσει θα είναι το Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου που βρίσκεται στο Πεδίο Άρεως.

«Ο θεσμός του Επιχειρηματικού Πανοράματος, που με τόσο κόπο στήθηκε τα προηγούμενα χρόνια πιστεύουμε ότι θα πρέπει να έχει συνέχεια. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την επιτυχία που σημείωσε τα προηγούμενα χρόνια, βάρυνε καθοριστικά στην απόφαση μας να διοργανώσουμε και φέτος, για 9η συνεχή χρονιά την έκθεση, παρά τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε εξ αιτίας της διεθνούς οικονομικής κρίσης, που έχει επηρεάσει κάθε τομέα της επιχειρηματικής δράσης.
Κόντρα, λοιπόν, στην κρίση προχωράμε στη διοργάνωση του 9ου Επιχειρηματικού Πανοράματος, με την ελπίδα ότι η προσπάθεια μας θα τύχει της υποστήριξης όσων μπορούν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι, είτε συμμετέχοντας με δικό τους περίπτερο στην έκθεση, είτε βοηθώντας με κάθε τρόπο έτσι ώστε η κρίση να μην αγγίξει ένα θεσμό που πραγματικά έχει αγκαλιασθεί απ’ όλη την κοινωνία της Μαγνησίας», επισημαίνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος.

Για την καλύτερη διοργάνωση εντείνονται οι προετοιμασίες από τους διοργανωτές, αξιοποιώντας την εμπειρία που έχει αποκτηθεί από τα προηγούμενα έτη και πιστεύουν ότι όλα θα είναι έτοιμα έγκαιρα, ώστε συμμετέχοντες και επισκέπτες να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.
«Η έκθεση αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο επιχειρηματικό γεγονός της Κεντρικής Ελλάδας, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις όλων των κλάδων (εμπορίου, μεταποίησης, υπηρεσιών, τουρισμού κλπ) να προβληθούν και παράλληλα να προβάλουν τον τόπο μας στους πολυάριθμους επισκέπτες, που προέρχονται απ’ όλη την Ελλάδα. Η Ομοσπονδία μας για μια ακόμη χρονιά στηρίζει τον τοπικό θεσμό με κάθε μέσο που διαθέτει», σημειώνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας κ. Γρηγόρης Μαντάς.

«Είναι αξιοσημείωτο ότι σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, πολύ μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων δήλωσε συμμετοχή στο 9ο Επιχειρηματικό Πανόραμα, διαλέγοντας με αυτό τον τρόπο να προβάλλουν στο ευρύ κοινό τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αποδεικνύοντας ότι διαθέτουν τις προϋποθέσεις σταθούν με αξιώσεις σ’ ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον», τονίζει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας κ. Ευστ. Πλαστάρας. «Από την πλευρά των διοργανωτών γίνεται κάθε προσπάθεια προκειμένου ο θεσμός της έκθεσης να συνεχιστεί και φέτος με επιτυχία και να αγκαλιαστεί από φορείς, συμμετέχοντες και επισκέπτες, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό το μεγαλύτερο επιχειρηματικό γεγονός για τη Θεσσαλία και ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα», δηλώνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας κ. Αλεξ. Μαγαλιός.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του Επιχειρηματικού Πανοράματος είναι η προσέλκυση χιλιάδων επισκεπτών όχι μόνο από τη Θεσσαλία, αλλά και από όλη τη χώρα, με απτή απόδειξη των ολοένα και αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών. Επιπλέον, οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους μέσα από την εκτεταμένη και μελετημένη διαφημιστική προβολή της έκθεσης.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, 24210-23766, 23271 και 6944-107862, αρμόδιος κος Γιώργος Μπασέκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου