ΤΟΠΙΚΑ

Πέταξαν σκυλίτσα σε κάδο απορριμμάτων

πέταξαν-σκυλίτσα-σε-κάδο-απορριμμάτω-391561

Σκυλίτσα, ημίαιμη, ενός έτους βρέθηκε σκελετωμένη μέσα σε σακούλα σε κάδο απορριμμάτων. Το περιστατικό συνέβη στο Βόλο στην Μαυροκορδάτου με Αχιλλοπούλου την Πέμπτη και σήμανε συναγερμό στους φιλόζωους για τη σωτηρία της.

Η σκελετωμένη σκυλίτσα, η οποία ονομάστηκε από τους διασώστες της Αντζελίνα, βρέθηκε θετική σε ερλιχίωση, με ίκτερο, με αιμοτοκρίτη 8,5 και αιμοσφαιρίνη 2,9. Κτηνίατροι δεν έχουν ξαναδεί ζωντανό να έχει τόσο χαμηλή αιμοσφαιρίνη.

Η ταλαιπωρημένη σκυλίτσα, η οποία είχε δύο πληγές στα αυτάκια της και σκουλήκια, μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Φιλήμονα Διαμαντή.

Φιλόζωοι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη που ενδιαφέρεται να βοηθήσει να συνδράμει οικονομικά για τη θεραπεία της. Επίσης, απευθύνουν έκκληση για την υιοθεσία της σκυλίτσας όταν θα χρειαστεί να εξέλθει από το κτηνιατρείο.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει την Αντζελίνα παρακαλείται να επικοινωνήσει με την κλινική «VOLOS VETERINARY CLINIC» του Φιλήμονα Διαμαντή, που βρίσκεται στην οδό Ρήγα Φεραίου 89 και Κουταρέλια, τηλέφωνο: 2421057811.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου