ΤΟΠΙΚΑ

Η πόλη μου με ποδήλατο…

η-πόλη-μου-με-ποδήλατο-851206

Η ΑΡΣΙΣ, Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, Γραφείο Βόλου, αύριο Σάββατο 14 Απριλίου προσκαλεί όλους στα εγκαίνια του Προγράμματος «Η πόλη μου με ποδήλατο» στην αφετηρία των διαδρομών, πίσω από το Δημοτικό Θέατρο από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Αναλυτικότερα, στη 1 το μεσημέρι θα γίνει η Διαδρομή Α΄ (Παραλία Βόλου – Αρχαιολογικό Μουσείο). Στις 2 μ.μ. θα προσφερθεί μπουφές. Στις 4 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Διαδρομή Β΄ (Παλαιά – Κάστρα – Κτίριο Τσαλαπάτα). Στις 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί και από διάφορα happenings με την ενεργή συμμετοχή των παρευρισκομένων. Στην εκδήλωση θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την κ. Βάσω Κόλλια, Γενική Γραμματέα της Νέας Γενιάς.
Το πρόγραμμα υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, και την συμμετοχή 8 Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα παρέχει την δυνατότητα σε δημότες και επισκέπτες της περιοχής να γνωρίσουν τα πολιτιστικά, ιστορικά και περιβαλλοντικά αξιοθέατα των πόλεων, με ομαδικές εξορμήσεις σε προκαθορισμένες διαδρομές με ποδήλατα. Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται από εθελοντές και εθελόντριες με ποδήλατα που θα παρέχονται δωρεάν για τον συγκεκριμένο σκοπό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου