ΤΟΠΙΚΑ

Παιδόφιλος επιχειρηματίας του Βόλου έκανε διακοπές με 14χρονη

παιδόφιλος-επιχειρηματίας-του-βόλου-400441

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ

Πανελλήνιο σοκ προκαλεί το ανείπωτο δράμα που ζούσε ένα κορίτσι φτωχής οικογένειας από τον Βόλο ηλικίας μόλις 14 ετών. Οι απεγνωσμένες φωνές της μικρούλας σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα το Σάββατο, αποκάλυψαν σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας ότι 55χρονος επαγγελματίας από τον Βόλο ενεργούσε σε βάρος της ασελγείς πράξεις προσπαθώντας να τη βιάσει. Μάλιστα, για όλες αυτές τις εγκληματικές πράξεις διενεργείται έρευνα για ενδεχόμενη συμμετοχή της μητέρας της ταλαιπωρημένης ανήλικης, η οποία έχει ήδη συλληφθεί, καθώς φέρεται να γνώριζε για το ταξίδι στην Κέρκυρα.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος Βολιώτης νοίκιασε δωμάτιο σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα και εμφανίστηκε εκεί με την ανήλικη, κινώντας υποψίες για την παρουσία του με μία κοπέλα τόσο μικρής ηλικίας. Οι υποψίες ωστόσο δεν άργησαν να εξελιχθούν σε υπαρκτούς φόβους, αφού οι καμαριέρες του ξενοδοχείου άκουσαν με τα ίδια τους τα αυτιά την ανήλικη να φωνάζει τον 55χρονο, να τον αποτρέπει, να του ζητά να φύγει.

Άμεσα έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, οι αστυνομικοί της οποίας αναζήτησαν και συνέλαβαν τον επαγγελματία την ώρα που εκείνος ετοιμαζόταν να διαφύγει… Ο 55χρονος προφανώς είχε φοβηθεί ότι είχε γίνει αντιληπτός και φοβόταν πιθανή σύλληψή του. Το Σάββατο το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 55χρονο την ώρα που ήταν στο λιμάνι. Είχε παρκάρει εκεί το αυτοκίνητό του και ήταν με την ανήλικη για να απομακρυνθούν από το νησί.

Ο 55χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Κέρκυρας. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση ανήλικης και κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια. Παραπέμφθηκε ακολούθως για να απολογηθεί στον Ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο ίδιος πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν προχώρησε σε σεξουαλική πράξη και ότι για όλα ήταν ενήμερη η μητέρα του κοριτσιού.

Ύστερα από ενημερωτικό έγγραφο προς την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη και η μητέρα του κοριτσιού, μία 40χρονη Βολιώτισσα, η οποία οδηγήθηκε την Δευτέρα συνοδεία αστυνομικών στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται για τη συμμετοχή της στις εν λόγω εγκληματικές πράξεις με αντάλλαγμα τη χρηματική αμοιβή.

Ο 55χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες διατηρεί μανάβικο. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Φέρεται να βοηθούσε αρκετά συχνά τη μητέρα της ανήλικης, η οποία είναι άνεργη και φτωχή. Εξαργύρωνε στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, τη βοήθεια αυτή με τη σχέση που είχε συνάψει με την ανήλικη τα τελευταία δυο χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να έχει και τη συναίνεση της μητέρας για ταξίδια.

Μάλιστα, φέρεται να είχε παρόμοιες σχέσεις στο παρελθόν και με την αδελφή της ανήλικης, η οποία σήμερα είναι 18 ετών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου