Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην 82η ΔΕΘ

Τελευταία ενημέρωση: 2017-07-07, 16:33:49
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην 82η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι προτίθεται να λάβει μέρος στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από την HELEXPO στο διάστημα 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Μετά την, από κάθε άποψη, επιτυχημένη παρουσία στην περυσινή 81η Δ.Ε.Θ., το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, θα παρέχει στις επιχειρήσεις – μέλη του για ακόμη μια φορά την ευκαιρία για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και την τόνωση της εξωστρέφειάς τους.

Στην φετινή διοργάνωση της έκθεσης, θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Κίνα και θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, με σημαντικά οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα συμμετάσχει στην Έκθεση, παρέχοντας στα μέλη του συνολικό χώρο έκτασης 75 τ.μ. εντός του περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και γραμματειακή υποστήριξη.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 82η Δ.Ε.Θ., θα πρέπει να υποβάλλουν συμπληρωμένη την φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας http://www.cci-magnesia.gr/news/displayNews/139 το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017. Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τηλ. Επικοινωνίας: 24210 94700 (εσωτ. 5), Φαξ: 24210 31211, e-mail: info@cci-magnesia.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=