ΤΟΠΙΚΑ

Τελετή ορκωμοσιών στην Πολυτεχνική

τελετή-ορκωμοσιών-στην-πολυτεχνική-404778

Διήμερο ορκωμοσιών την ερχόμενη Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιουλίου στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι ορκωμοσίες θα γίνουν στο αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Την Τετάρτη στις 10 το πρωί, θα γίνει αναγόρευση διδακτόρων και ορκωμοσία αποφοίτων των προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών και αποφοίτων των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, του τμήματος μηχανολόγων μηχανικών.

Στις 12:30 το μεσημέρι, θα γίνει αναγόρευση διδακτόρων και ορκωμοσία αποφοίτων των προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών και αποφοίτων των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, των τμημάτων Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και Πολιτικών Μηχανικών.

Την Πέμπτη στις 10 το πρωί, θα γίνει αναγόρευση διδακτόρων και ορκωμοσία αποφοίτων των προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών και αποφοίτων των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, και στις 12:30 το μεσημέρι η αναγόρευση διδακτόρων και ορκωμοσία αποφοίτων των προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών και αποφοίτων των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου