ΤΟΠΙΚΑ

Ματαιώθηκαν δύο πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

ματαιώθηκαν-δύο-πλειστηριασμοί-στο-ε-405347

Πιστά στο καθιερωμένο τους ραντεβού χθες Τετάρτη μέλη των κινήσεων πολιτών κατά των πλειστηριασμών συγκεντρώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Βόλου και απέτρεψαν τη διεξαγωγή των δύο πλειστηριασμών που ήταν προγραμματισμένοι.

Η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική, τα πνεύματα ήρεμα, ωστόσο δεν επιτράπηκε στους δύο συμβολαιογράφους η είσοδος στο Ειρηνοδικείο. Η διαδικασία δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις οι συμβολαιογράφοι κατέθεσαν αντίγραφα των δύο πλειστηριασμών στον εισαγγελέα με την υποσημείωση ότι παραβρέθηκαν κανονικά στη διαδικασία, αλλά παρεμποδίστηκε το έργο τους.

Ο πρώτος πλειστηριασμός αφορούσε κάτοικο Λαμίας που οφείλει 100.000 € σε τράπεζα. Σε πλειστηριασμό επρόκειτο να βγουν τρεις ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες επί οικοπέδου 570 τ.μ. στη συνοικία της Νεάπολης Βόλου, η πρώτη και η δεύτερη από 174,42 τ.μ. η καθεμία και η τρίτη (αποθήκη) 86 τ.μ., που είναι μισθωμένες. Η τιμή πρώτης προσφοράς για το πρώτο ακίνητο έχει οριστεί τα 65.520 ευρώ, για το δεύτερο 48.170 € και για την αποθήκη 29.383 €.

Ο δεύτερος πλειστηριασμός αφορούσε οφειλή 100.000 € πολύ γνωστής και πάλαι πότε στιβαρής τεχνικής εταιρίας με έδρα την Αθήνα προς τράπεζα. Σε πλειστηριασμό έβγαινε κατάστημα στη συνοικία Νεάπολης εμβαδού 71,84 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 144.000 €.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου