ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζονται αλλά παραμένουν άκαρπες οι έρευνες για τον 83χρονο στις Μηλιές

συνεχίζονται-αλλά-παραμένουν-άκαρπε-405367

Ξεκίνησαν και σήμερα το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, της Αστυνομίας και εθελοντών για τον εντοπισμό του 83χρονου Δημήτρη Κοντογιάννη που τα ίχνη του χάθηκαν από προχθές το βράδυ στις Μηλιές του Πηλίου.

Υπενθυμίζεται πως, ο συνταξιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής έφυγε από το σπίτι για την καθιερωμένη ημερήσια πεζοπορία στη διαδρομή Μηλιές – Βυζίτσα, όμως από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Από το βράδυ της ίδιας μέρας, όταν ο αδερφός του δήλωσε στο τμήμα ότι δεν επέστρεψε, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την ΕΜΑΚ, από εθελοντές και κατοίκους της περιοχής, χωρίς όμως μέχρι χθες το βράδυ να υπάρχει αποτέλεσμα.

Ο 83χρονος συνήθιζε κάθε απόγευμα να κάνει τον περίπατό του σε διάφορα καλντερίμια της περιοχής. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, αφού για πολλά χρόνια ήταν δρομέας, ενώ επίσης συμμετέχει ανελλιπώς στις δραστηριότητες των περιπατητικών συλλόγων της περιοχής, καθώς του αρέσει η πεζοπορία.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν χθες από το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας και με τη συνδρομή ειδικού σκύλου. Το κλιμάκιο των ερευνών μαζί με τους εθελοντές «χτένισαν» ολόκληρη την περιοχή και τα δύσβατα καλντερίμια στο κομμάτι από Μηλιές μέχρι Βυζίτσα, χωρίς όμως να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου