ΤΟΠΙΚΑ

Η απάντηση του Δήμου Βόλου στην «Επιλογή Ευθύνης» για το εμπορευματικό κέντρο

η-απάντηση-του-δήμου-βόλου-στην-επιλο-405860

Σε απάντηση χθεσινής ανακοίνωσης των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» στην οποία ανέφεραν ότι έχει εγκαταλειφθεί από την δημοτική αρχή η διεκδίκηση δημιουργίας εμπορευματικού κέντρου στον Βόλο, από το γραφείο Τύπου του δήμου Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σε θερινές ασκήσεις (ευτυχώς χωρίς ροζ φλαμίγκο) επιδίδεται πλέον η κ. Νατάσσα Οικονόμου, που όποια φήμη, εικασία ή και κοινώς «μπαρούφα» ακούσει, σπεύδει να την υιοθετήσει, εκλιπαρώντας για λίγη από την προσοχή της κοινής γνώμης.

Αφού για χρόνια ολόκληρα η ίδια και το «σκοτινό» σύστημα, του οποίου υπήρξε επίλεκτο μέλος, άφησαν το Βόλο και τη Μαγνησία στην (κακή) τύχη τους, τώρα ξιφουλκεί κατά πάντων και, κυρίως – ώ του θαύματος – κατά του Δήμου Βόλου.

Η διάσημη, πια, ως σύμβολο αδυναμίας και ανικανότητας, πρώην αντιδήμαρχος Σκοτινιώτη και πρώην αντινομάρχης του Λάκη, μας επιρρίπτει τώρα ευθύνες γιατί ένα διορισμένος πρόεδρος στη ΓΑΙΟΣΕ, ΔΗΜΑρίτης (του Θεοχαρόπουλου, που μαζί θα κάνουν τη μεγάλη ΚεντροΑριστερά!) δήλωσε την προτίμησή του προς τον φίλο του Καλογιάννη, της Λάρισας. Και η προτίμηση (φυσικά απόφαση δεν υπάρχει) ανέφερε ότι το Εμπορευματικό Κέντρου, που βάσει δηλώσεων του αρμόδιου υπουργού Σπίρτζη θα γίνει στη Θεσσαλία, πρέπει να γίνει στη Λάρισα και όχι στο Βελεστίνο, όπως προβλέπεται με σαφήνεια στο Ρυθμιστικό Σχέδιο .

Επειδή έχουμε πολύ σοβαρό έργο να ασχοληθούμε και φυσικά ελάχιστο χρόνο και καμία διάθεση να ασχολούμαστε με τις πομφόλυγες της κ. Οικονόμου, που επιχειρείται να επενδυθούν με δήθεν δημιουργική ανησυχία και έκδηλο ενδιαφέρον για τα πράγματα της περιοχής, καλούμε τον κ. Υπουργό να διευκρινίσει αν όντως η κυβέρνηση έχει καταλήξει σε συγκεκριμένη απόφαση ή όχι.

Σε ό,τι μας αφορά αν θέλει η κ. Οικονόμου κάποιο σοβαρό διάλογο, ευχαρίστως να τον κάνουμε, αλλά επί σοβαρών και υπαρκτών ζητημάτων. Επ’ ευκαιρία να την ενημερώσουμε ότι μόλις η Δημοτική Αρχή διεκδίκησε και επέτυχε την επιστροφή στο ταμείο της ΔΕΥΑΜΒ ποσού 1,5 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΠΠΕΡΑΑ, από το έργο τη τελευταίας επέκταση του βιολογικού. Αυτοί είμαστε εμείς και το αποδεικνύουμε με έργα και όχι με λόγια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου