ΤΟΠΙΚΑ

Ενισχυτική διδασκαλία για άπορους μαθητές

ενισχυτική-διδασκαλία-για-άπορους-μα-408378

Τη λειτουργία θερινών τμημάτων ανακοίνωσε η πρόεδρος της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου, Βίκυς Τσεκούρα, στη διάρκεια της τελετής λήξης για τη φετινή χρονιά. Ανάμεσα στα τμήματα που ήδη έχουν σχηματιστεί και θα λειτουργήσουν και φέτος το καλοκαίρι, ξεχωρίζουν εκείνα της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Ο σύλλογος παρέχει τη δυνατότητα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου να παρακολουθήσουν θερινά μαθήματα, προκειμένου να καλύψουν τα κενά της προηγούμενης χρονιάς ή να προετοιμαστούν για την επόμενη. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορά ιδιαίτερα τους μαθητές που πρόκειται να δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις τον επόμενο χρόνο και τους γονείς που δεν μπορούν να επιβαρυνθούν με αυξημένα δίδακτρα.

Τα μαθήματα της ενισχυτικής διδασκαλίας είναι τα εξής: Φιλολογικά (Αρχαία, Έκθεση, Ιστορία, Λατινικά), Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.

Οι εγγραφές για τα καλοκαιρινά θα συνεχιστούν και στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, έως τις 7 Ιουλίου στη διεύθυνση Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη στην περιοχή Κάραγατς, καθημερινά 7μ.μ. έως 9μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6977095147 και 2421400543.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου