ΤΟΠΙΚΑ

Ανάγκη παρεμβάσεων στις παραλίες της Συκής

ανάγκη-παρεμβάσεων-στις-παραλίες-της-409260

Την ανάγκη παρεμβάσεων στις δύο παραλίες της Συκής, υπογραμμίζουν μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες, που διαμαρτύρονται τόσο για την πρόσβαση όσο και για την κατάσταση στην παραλία.

Στην ακτή Πανταζή Άμμος, η πρόσβαση γίνεται μέσα από τσιμεντοστρωμένο δρομάκι, στο οποίο όμως πρόσβαση έχουν μόνο αυτοκίνητα τύπου 4Χ4. «Είναι επικίνδυνο και απότομο», λένε επισκέπτες, και επιπλέον είναι τόσο στενό που αν «συναντηθούν» από αντίθετη πλευρά αυτοκίνητα, ένα από τα δύο θα πρέπει να οπισθοχωρήσει.

Πιο προσβάσιμη είναι η παραλία Ποτόκι, όμως από τη χειμερινή περίοδο δεν έχει γίνει καμία εργασία για την αποκατάστασή της. «Η παραλία είναι όλο βουναλάκια και δεν μπορεί να καθίσει άνθρωπος. Χρειάζεται να μπει μηχάνημα του δήμου για τη διάστρωση», λένε διαμαρτυρόμενοι.

Πολλές πέτρες έχει ο υπαίθριος χώρος που χρησιμεύει ως πάρκινγκ, ενώ μία φυσική πηγή στο σημείο, είναι «θαμμένη» στα βάτα. «Η πηγή είναι μέσα σε ζούγκλα. Πρέπει να καθαριστεί για να μπορούν επισκέπτες να την επισκέπτονται και να δροσίζονται», συμπληρώνουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου