ΤΟΠΙΚΑ

Στήσιμο απεργοσπαστικού μηχανισμού καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

στήσιμο-απεργοσπαστικού-μηχανισμού-412955

Από τον Σύλλογο εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική των απολύσεων μετά εμπαιγμού και ομηρίας των συναδέλφων συμβασιούχων στις Υπηρεσίες Καθαριότητας.

Έχει στήσει το σκηνικό όχι μόνο να «ανθήσουν» οι παραχωρήσεις-τύπου Μπουτάρη στα μεγαλοεργολαβικά συμφέροντα, αλλά και μαφιόζικες τακτικές δημιουργίας απεργοσπαστικών μηχανισμών και από τη Δημοτική Αρχή Βόλου, την οποία καταγγέλλουμε, για να τσακιστεί το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Το κλίμα εκβιασμών και τρομοκρατίας μόνιμων και συμβασιούχων εργαζομένων δηλητηριάζει συνειδήσεις και θολώνει τη σκέψη «συναδέλφων» όπως του Νίκου Παλέντζα, την ενέργεια του οποίου να ρίξει το δίκυκλο όχημά του σε όσους παλεύουν και συμπαραστέκονται σ΄ αυτόν τον δίκαιο αγώνα τραυματίζοντας τη Γενική Γραμματέα του Συλλόγου Εύη Καρυδάκη, καθώς και δύο Συμβασιούχους – Παρατασιούχους, καταγγέλλουμε και

Καλούμε όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους εργαζομένους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, σωματεία, συνδικάτα, συλλόγους, φορείς και επιτροπές αγώνα να υψώσουν κύμα αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης για να μην περάσουν οι απολύσεις, να ματαιωθούν μέσα και έξω από τα αμαξοστάσια οι προσπάθειες διαίρεσης που καλλιεργούν η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η πλειοψηφία της ΚΕΔΕ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου