ΤΟΠΙΚΑ

40 χρόνια για το εργοστάσιο Εύρηκα

40-χρόνια-για-το-εργοστάσιο-εύρηκα-413220

«Εύρηκα- εύρηκα» θριαμβολόγησε ο Αρχιμήδης, όταν ανακάλυψε την Αρχή της άνωσης στο μπάνιο του. Το «Εύρηκα» ήταν το όνομα που έδωσε ο διορατικός επιχειρηματίας Ξάνθος Σαρρής, στην εταιρία του, η οποία ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου της προϊόντος σε μια μικρή «βιοτεχνία» του ενός δωματίου στην Κύπρο και σήμερα, 58 χρόνια μετά, έχει εξελιχθεί σε έναν επιτυχημένο Όμιλο, με πολυεθνικά χαρακτηριστικά. Αναπόσπαστο κομμάτι του ομίλου, η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., με το εργοστάσιο στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, που φέτος συμπλήρωσε 40 χρόνια «ζωής», προσφέροντας τα μέγιστα στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και απασχόλησης.

Η Εύρηκα Ελλάς Α.Ε. είναι η δεύτερη εταιρεία του ομίλου, που ιδρύθηκε το 1960. Το ιδιόκτητο εργοστάσιο της Εύρηκα Ελλάς Α.Ε. στον Βόλο, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1977, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής για όλα τα χημικά προϊόντα. Η κεντρική μονάδα παραγωγής, βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή και αναπτύσσεται σε εγκαταστάσεις 22.500m², προσφέροντας τα απαραίτητα στη νοικοκυρά για την καθαριότητα του σπιτιού και όχι μόνο.

Το 2000 η Εύρηκα Ελλάς Α.Ε. πραγματοποιεί την εξαγορά της διεθνούς μάρκας CHIRTON στα αποσμητικά χώρου, που ενισχύει την αύξηση παραγωγικότητας του εργοστασίου Βόλου και τις εξαγωγές σε Ρωσία και πολλές χώρες της Ευρώπης.

Το 2017 ξεκίνησε για την εταιρεία με θετικό πρόσημο και αυξημένες προσδοκίες, μετά την ολοκλήρωση της νέας επένδυσης ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της βασικής γραμμής Aerosols, στο εργοστάσιο στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, που γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι επικεντρωμένη στον άνθρωπο και στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής. Πρωταρχικός στόχος είναι η συνεχής ικανοποίηση του καταναλωτή φροντίζοντας με ποιοτικά προϊόντα για την διευκόλυνση της καθημερινότητάς του.

Σήμερα με την ονομασία «Εύρηκα» ο καταναλωτής μπορεί να βρει στο εμπόριο απορρυπαντικά ρούχων, βρεφικά απορρυπαντικά ρούχων, ενισχυτικά πλύσης, χρωμοσυλλέκτες, αποσκληρυντικά νερού, απορρυπαντικά πλυντηρίου πιάτων, υγρά πιάτων, εντομοκτόνα και εντομοαπωθητικά, καθαριστικά χαλιών, προϊόντα γενικού καθαρισμού, καθαριστικά τουαλέτας, καθαριστικών τζαμιών, απολυμαντικά, αποφρακτικά, αρωματικά χώρου, βοηθητικά σιδερώματος, επαγγελματικά προϊόντα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου