ΤΟΠΙΚΑ

Σύντομα η πλήρης αποκατάσταση της οδοποιίας στην Αγριά

σύντομα-η-πλήρης-αποκατάσταση-της-οδο-413697

Πολύ σύντομα θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση και εξομάλυνση της καθημερινότητας στην Αγριά, επισημαίνεται από την Δημοτική Αρχή Βόλου, σχετικά με την συνεχιζόμενη εκκρεμότητα στην αποκατάσταση της οδοποιίας.

Αναλυτικότερα, σε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου αναφέρονται τα εξής: «Ως Δημοτική Αρχή του Βόλου αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Αγριάς για τη συνεχιζόμενη, παρά τη θέληση μας, σοβαρή εκκρεμότητα στην αποκατάσταση της οδοποιίας, μετά την ολοκλήρωση των έργων αποχέτευσης.

Ζητούμε την κατανόηση όλων για την αναστάτωση που συνεχίζεται, αλλά δυστυχώς η ανευθυνότητα και η εδραιωμένη πεποίθηση για ατιμωρησία, από πρακτικές τόσων και τόσων χρόνων, που επιδεικνύουν ορισμένοι εργολάβοι, σε συνδυασμό με την έλλειψη σεβασμού στις συμβατικές τους υποχρεώσεις και προς την ίδια την κοινωνία, προκαλούν τέτοιες σοβαρές οχλήσεις με τις ανάλογες παρενέργειες.

Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας, ήδη έχουμε δρομολογήσει τις αναγκαίες τεχνικές, αλλά και νομικές, διαδικασίες και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση και εξομάλυνση της καθημερινότητας στην Αγριά.

Δεσμευόμαστε πως από την πλευρά μας θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε τέτοια φαινόμενα και ανεύθυνες συμπεριφορές να αποκλειστούν στο μέλλον, στο πλαίσιο λειτουργίας του Δήμου Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου