ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αχ. Μπέος για τη συζήτηση για τους συμβασιούχους στο Δημοτικό Συμβούλιο

ο-αχ-μπέος-για-τη-συζήτηση-για-τους-συμ-414572

Στη σελίδα του αιρετού Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, στο facebook, σχετικά με τη συζήτηση για το θέμα των συμβασιούχων στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, έγινε η ακόλουθη ανάρτηση:

«Κάποτε, στη δεκαετία του ‘80, είχαν πει το πολύ εύστοχο περιγράφοντας την κατάσταση στο χώρο της ενημέρωσης: Αν ο Μέγας Ναπολέων είχε την ΕΡΤ κανείς δεν μάθαινε για το Βατερλό! Ε, κάτι αντίστοιχο ζούμε στις μέρες μας, στο Βόλο, με συγκεκριμένα τοπικά Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης, εργαλεία της διαπλοκής, που συνεχίζουν με τρόπο απροκάλυπτο και επαίσχυντο να προστατεύουν τους κομματικούς τους εκλεκτούς, όλους αυτούς που βύθισαν τη χώρα στη φτώχια και την απόγνωση.

Χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεκάδες εργαζομένων – συμβασιούχων, που ζουν με την απειλή της ανεργίας και της εξαθλίωσης, αποδοκίμασαν άγρια τα δεκανίκια της Κυβέρνησης, αυτούς που για τα δικά τους μικροσυμφέροντα αγνοούν και αδιαφορούν για τον αγώνα επιβίωσης τόσων οικογενειών και αρνήθηκαν να τους στηρίξουν.

Βλέπετε πιο πολύ ενδιαφερόταν η κομψευόμενη Νατάσσα αν είχε πετύχει η βαφή και αν συνδυαζόταν με το συνολάκι και οι ΣΥΡΙΖΑίοι σύμβουλοι για τις εξετάσεις που θα έδιναν για μελλοντική «αξιοποίηση» σε καμιά θεσούλα, παρά για το δράμα αυτών των ανθρώπων. Που εύλογα δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα.

Διαβάσατε κάτι; Μπα. Απλώς ότι η ημέρα ήταν.. Δευτέρα. Αυτή είναι η παρεούλα που για δεκαετίες λυμαίνονταν την πόλη, με χίλιους δυο τρόπους, και δεν διστάζει να επιχειρεί να αναβιώσει το τραγικό καθεστώς που είχε επιβάλλει. Ευτυχώς οι πολίτες τους έχουν αντιληφθεί για τα καλά και τους έστειλαν στο περιθώριο, όπου δεν μπορούν πια να προκαλέσουν άλλες ζημιές».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου