ΤΟΠΙΚΑ

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ χτυπάει πάντα … 2 φορές

ο-ταχυδρομοσ-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Χρειάζεται κατανόηση
Δυσανασχετούν ορισμένοι πολίτες για τα ραντεβού προκειμένου να εκδώσουν αστυνομικές ταυτότητες. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουν το γεγονός ότι η αρμόδια υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας καλείται ουσιαστικά αυτή την εποχή να εξυπηρετήσει το σύνολο του πληθυσμού. Να σημειωθεί ότι η Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας εκδίδει καθημερινά 150 ταυτότητες σε αντίστοιχο αριθμό πολιτών. Ας κατανοήσουμε όλοι ότι και τα ωράρια είναι συγκεκριμένα αλλά και ο αριθμός των υπαλλήλων εξαιρετικά συγκεκριμένος και συνήθως ελλιπής. Υπομονή και όλοι θα πάρουμε.
Χ.Μ.

Διαλύονται οι αμφιβολίες
Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι γρήγορα και όχι πάντως στο τέλος της τετραετίας οδεύουμε για εκλογές; Έστω και αν υπήρχε κάποια αμφιβολία, η χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Σουφλιά περί επικείμενης νομιμοποίησης ενός εκατομμυρίου αυθαιρέτων τη διέλυσε. Ή μάλλον την κατεδάφισε, αφού περί αυθαιρέτων ο λόγος. Ευτυχώς που εξαιρούνται όσα είναι στον αιγιαλό, πάνω σε ρέματα, σε δάση και σε αρχαιολογικούς χώρους. Εμπρός νεοέλληνες, για τη νέα γενιά αυθαιρέτων…
Χ.Μ.

Ο πολιτισμός ενώνει
Οι Δήμαρχοι Βόλου και Νέας Ιωνίας στα επίμονα ερωτήματα των δημοσιογράφων αν το παγκόσμιο συνέδριο για τον Λαϊκό Πολιτισμό που συνδιοργανώνουν το Μάιο με την UNESCO επισκιάζει το αντίστοιχο συνέδριο που συνδιοργανώνει η Νομαρχία με την Μητρόπολη, απάντησαν ότι ο Πολιτισμός ενώνει και δεν διχάζει. Φαίνεται ότι παρήλθαν οι εποχές των συγκρούσεων και των αντιπαραθέσεων. Τώρα οι όποιες συγκρούσεις λαμβάνουν χαρακτήρα φιλικής αναμέτρησης.
Χ.Μ.

Ναυμαχία στην πισίνα
Η χθεσινή αντιπαράθεση πολιτών, μεταξύ των οποίων και ο πρώην Δήμαρχος Μιχάλης Κουντούρης, και Δημοτικής Αρχής Βόλου με αφορμή την κατασκευή πισίνας δίπλα από το Ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ», αποδεικνύει την διαφορά αντίληψης των δημάρχων των τελευταίων δεκαετιών στο Βόλο. Τελικά ο μόνος που δεν φταίει είναι ο επιχειρηματίας κ. Αλεξόπουλος, ο οποίος με νόμιμο τρόπο προχωρεί στην κατασκευή της πισίνας σε έναν χώρο που του παραχωρήθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσα από μια σύμβαση που προβλέπει τη συγκεκριμένη χρήση. Ευτυχώς που η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Βόλου αναγνωρίζει τη συγκεκριμένη απόφαση του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου, διότι διαφορετικά η αντιπαράθεση για την πισίνα θα είχε μετατραπεί σε… ναυμαχία του Ναβαρίνου.
Χ.Μ.

Σχολιασμός
Ο δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε χθες να σχολιάσει δηλώσεις του αντιδημάρχου Πολεοδομίας κ. Γ. Στάμου στην ΕΡΑ Βόλου, όπου χαρακτήρισε «αποικιοκρατική τη σύμβαση» για το Ξενία
«Και η σύμβαση του γκαράζ της Ογλ είναι αποικιοκρατική, το ίδιο και η σύμβαση του Τσαλαπάτα. Εμείς εξετάζουμε όλα αυτά τα θέματα με στόχο πρώτα από όλα να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του Δήμου» , επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Βούλγαρης.
Β.Κ

Οχι εσωκομματικές
Η Χαριλάου Τρικούπη διαμήνυσε ότι δεν πρόκειται να γίνουν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων, διότι κάτι τέτοιο δεν προσφέρεται σε μία περίοδο που ουσιαστικά είναι προεκλογική. Θέλουν προφανώς να βάλουν φρένο… σε οποιεσδήποτε μουρμούρες και εσωστρέφειες εκδηλωθούν… αφού προέχει η ενωτική πορεία για τη μάχη των εκλογών.
Β.Κ

Νέα πυρά
Εύλογα το ΠΑΣΟΚ θέλει να κρατήσει στην επικαιρότητα και μάλιστα δυνατά το σκάνδαλο των κρυφών ομολόγων, γι αυτό και σήμερα σε ολόκληρη την επικράτεια, όπως και στο Βόλο, βουλευτές και κομματικά στελέχη θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις Τύπου για το θέμα.
Επικοινωνιακά τις τελευταίες μέρες και μετά το ναυάγιο στη Σαντορίνη… τα ομόλογα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, γι αυτό και αποφασίστηκε η αντεπίθεση με νέα πυρά
Β.Κ

Θερμή επιστολή
Η πρόεδρος της IOV UNESCO κ. Κάρμεν Παντίλια με επιστολή της ευχαριστεί τους δύο δημάρχους Βόλου και Νέας Ιωνίας, διότι δέχτηκαν να συνδιοργανώσουν το συνέδριο το Μάιο και μάλιστα χρησιμοποιεί πολύ κολακευτικά λόγια για τον τρόπο που αγκάλιασαν τη διεθνή αυτή διοργάνωση από τις αρχές Φεβρουαρίου που βρέθηκαν πρώτη φορά στο Βόλο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου