ΤΟΠΙΚΑ

Μέχρι τις 23 Ιουνίου οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)

μέχρι-τις-23-ιουνίου-οι-εγγραφές-στο-2ο-επ-421203

Το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) ενημερώνει όσες και όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν στο σχολείο την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης για εγγραφή, επανεγγραφή ή μετεγγραφή, να προσέρχονται σε αυτό, ως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου, κατά τις ώρες: 09:30 – 12:30 και 18:30 – 22:30.

Ο μαθητής/-τρια ή ο/η κηδεμόνας θα πρέπει να έχει μαζί του/της:

  1. 1. Τους κωδικούς taxisnet
  2. 2. Μια ηλεκτρονική διεύθυνση (email), στην οποία να έχει πρόσβαση
  3. 3. Αστυνομική ταυτότητα

Όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, αλλά αδυνατούν να αποκτήσουν κωδικούς taxisnet, μπορούν να απευθύνονται στη διεύθυνση του σχολείου.

Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι στο σχολείο λειτουργούν οι τομείς:

1. Οικονομίας & Διοίκησης

2. Πληροφορικής

3. Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Επισημαίνεται ακόμη ότι, από σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου, οι υποψήφιοι/-ες για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο και να δημιουργούν (ή να επανεκδίδουν) κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσουν για την είσοδό τους στο σύστημα υποβολής ηλεκτρονικού μηχανογραφικού δελτίου. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να αποθηκεύσουν προσωρινό μηχανογραφικό δελτίο, το οποίο θα οριστικοποιήσουν, μετά την έκδοση των γραπτών βαθμολογιών.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις και πληροφορίες, το σχολείο λειτουργεί, στο κέντρο του Βόλου, στο «Καρτάλειο Διδακτήριο», οδός Κασσαβέτη 3 – Πολυμέρη, με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2421 0 38 211 και η ιστοσελίδα είναι: http:2epal-esp-volou.mag.sch.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου