ΤΟΠΙΚΑ

Αύριο η δίκη για το έγκλημα στο πάρκο Μεφσούτ

αύριο-η-δίκη-για-το-έγκλημα-στο-πάρκο-με-423943

Συνεχίζεται αύριο, Τρίτη, 20 Ιουνίου, η δίκη για την ανθρωποκτονία, με κίνητρο τη ληστεία που συνέβη τον Απρίλιο του 2016 με θύμα 91χρονο πρώην τραπεζικό υπάλληλο.

Η δίκη διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας μετά από διακοπή, λόγω κωλύματος ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε βρει τραγικό θάνατο στις 12 Απριλίου 2016. Πρωινή ώρα εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο νεκρός σε αποθηκάκι στο πίσω μέρος του σπιτιού του στην 28ης Οκτωβρίου 297 όπου τον είχαν οδηγήσει αδίστακτοι κακοποιοί για να τον ληστέψουν.

Αναλυτικά για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με κίνητρο τη ληστεία, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ανέφερε τότε τα εξής: «Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, η ανθρωποκτονία 91χρονου ημεδαπού στο Βόλο.

Ο 91χρονος είχε βρεθεί νεκρός το πρωί της (12-04-2016) σε παρακείμενη αποθήκη της οικίας του, ενώ οι χώροι της οικίας είχαν ερευνηθεί. Όπως προέκυψε, δράστες είναι πέντε ημεδαποί, ηλικίας 34, 39, 41, 57 και 63 ετών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ομολόγησαν τις πράξεις τους και μετά την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τους συνελήφθησαν».

Σχετικά άρθρα:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου