ΤΟΠΙΚΑ

Βιώσιμο πλαίσιο χρήσης του κτηρίου του Γυναικείου Συνεταιρισμού Ζαγοράς

βιώσιμο-πλαίσιο-χρήσης-του-κτηρίου-το-426072

Την αποτελεσματική συνεργασία τους στην αντιμετώπιση ζητημάτων που εκκρεμούν εδώ και χρόνια στο Πήλιο, επαναβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά στην πρόσφατή συνάντησή τους στο Υπουργείο Οικονομικών η Υφυπουργός κ. Κατερίνα Παπανάτσιου και ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο νομικός Σύμβουλος του Δήμου κ. Κων. Κλειδωνάρης, από τον Δήμαρχο κ. Κουτσάφτη τέθηκε συγκεκριμένη ατζέντα θεμάτων στα οποία ζητήθηκε η συνδρομή της κ. Υφυπουργού.

Συγκεκριμένα τέθηκε το θέμα του ακινήτου του Υπουργείου που χρησιμοποιείται από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Ζαγοράς ώστε να καθοριστεί ένα πλαίσιο βιώσιμης χρήσης του.

Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να υποστηριχθεί το έργο του Συνεταιρισμού, η βιωσιμότητά του και η απασχόληση των γυναικών στην περιοχή.

Εξετάστηκαν στη συνέχεια ακίνητα και δημόσια κτήματα για τα οποία έχουν επισημανθεί από τον Δήμο διάφορες εκκρεμότητες, κυρίως διοικητικού περιεχομένου που θα πρέπει να εκλείψουν ενώ συζητήθηκαν και οι προοπτικές ανάπτυξης των λιμενικών εγκαταστάσεων σε Αη – Γιάννη και Χορευτό μετά τη νομιμοποίησή τους από την Υφυπουργό κα Παπανάτσιου.

Τέλος, ζητήθηκε η παρέμβαση της Υφυπουργού προς το Υπ. Εσωτερικών για διάφορα ζητήματα που αφορούν το προσωπικό του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου