ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Π. Μαβίδη – Πετρούλας Ντελεδήμου

συνάντηση-π-μαβίδη-πετρούλας-ντελε-851206

Tον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Παύλο Μαβίδη επισκέφθηκε σήμερα η κ. Πετρούλα Ντελεδήμου, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Νέων Σοσιαλιστών, στο πλαίσιο επαφών της με φορείς της Μαγνησίας.
Η κ. Ντελεδήμου ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας για τα θέματα που απασχολούν την πόλη, τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του Δήμου, όπως και για τις εξελίξεις που αφορούν στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν επίσης για τις πρόσφατες εκλογές στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων, την προοπτική ανάπτυξης του Δήμου Νέας Ιωνίας, την αξιοποίηση των Ολυμπιακών έργων ενόψει της πρότασης που θα καταθέσει ο Δήμος από κοινού με τον Δήμο Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, αλλά και για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος όπως το πρόβλημα της ανεργίας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε η κ. Ντελεδήμου για τις δραστηριότητες που αναπτύσσει ο Δήμος Νέας Ιωνίας στον τομέα του πολιτισμού και κυρίως γύρω από την σπουδαία ιστορική κληρονομιά της πόλης, καθώς επίσης και για τις δραστηριότητες που απευθύνονται στους νέους. Μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι με τη θεσμική της ιδιότητα θα συμβάλλει στην προώθηση τέτοιων δράσεων και πρωτοβουλιών και θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας (ΔΗ.ΣΥ.Ν.).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου