Τα καπάκια έγιναν βοήθεια στο Γηροκομείο από τον Σύλλογο Τριτέκνων Μαγνησίας

Τελευταία ενημέρωση: 2017-06-12, 18:40:32
Τα καπάκια έγιναν βοήθεια στο Γηροκομείο από τον Σύλλογο Τριτέκνων Μαγνησίας

Ενα αναπηρικό αμαξίδιο, ένα πιεσόμετρο, 150 ουροσυλλέκτες και φρούτα προσέφεραν προχθές οι τρίτεκνοι της περιοχής μας στο Γηροκομείο, εκφράζοντας έμπρακτα, για μια ακόμη φορά, τα αισθήματα φιλαλληλίας που τους διακρίνουν. Τα μέλη του Συλλόγου τριτέκνων Μαγνησίας συγκέντρωσαν έναν τόνο πλαστικά καπάκια σε διάστημα ενός χρόνου, προκειμένου να προσφέρουν χέρι βοήθειας στο Γηροκομείο, με στόχο την κάλυψη των αναγκών του Ιδρύματος.  

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Σούλα Βακουφτσή, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «σεβόμαστε την Τρίτη ηλικία και αυτούς που μένουν στο Ιδρυμα και ευαισθητοποιήθηκαν όλα τα μέλη μας, προκειμένου να βοηθήσουμε για μια ακόμη φορά το Γηροκομείο, προσφέροντας ένα χαμόγελο στους ηλικιωμένους».

Η παράδοση του αναπηρικού αμαξιδίου και των υπολοίπων ειδών που συγκεντρώθηκαν, πλαισιώθηκαν από την χορευτική παρουσία πενήντα ενηλίκων που χόρεψαν και έδωσαν κεφάτη νότα στην εκδήλωση.

Στο μεταξύ, οι τρίτεκνοι έχουν κατ’ επανάληψη εκφράσει έμπρακτα την ευαισθησία τους προς το Γηροκομείο και άλλους τοπικούς φορείς, όπως το κοινωνικό παντοπωλείο, η μονάδα Αλτσχάϊμερ, το Γηροκομείο Καναλίων και όπου υπάρχει ανάγκη για προσφορά βοήθειας.

 «Βοηθούμε παράλληλα οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα», επεσήμανε η κ. Βακουφτσή, η οποία κατέστησε, παράλληλα, σαφές ότι πρέπει να σκύψει η πολιτεία πάνω στα δεκάδες προβλήματα που υπάρχουν και να δώσει τις ανάλογες λύσεις.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=