ΤΟΠΙΚΑ

Αρωμα Βόλου… στο Ρουκ Ζουκ

αρωμα-βόλου-στο-ρουκ-ζουκ-433482

ΣΤΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

Βολιώτικο χρώμα έχουν τα πρώτα γυρίσματα του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, τα οποία θα προβληθούν το επόμενο διάστημα στις οθόνες μας. Το γνωστό ομαδικό τηλεπαιχνίδι, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, επέστρεψε δυναμικά στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τηλεπαρουσιάστρια τη γνωστή ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια. Έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Δευτέρα και φαίνεται ότι θα καθιερωθεί και πάλι… στις καρδιές των τηλεθεατών.

Ο Θέμης Μίχος από τη Ζαγορά και η μνηστή του Ηρώ Δράκου, αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους… έτσι για την εμπειρία, όπως τόνισαν χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. Δήλωσαν συμμετοχή και ήταν από τους πρώτους που επιλέχτηκαν να πάρουν μέρος στο τηλεπαιχνίδι. Μαζί τους στην ίδια ομάδα, «Τα Ξικάκια» όπως τη «βάπτισαν», η κουμπάρα τους, ο αδερφός και ο εξάδελφος της μνηστής του νεαρού Πηλιορείτη.

Θέμα του παιχνιδιού του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, που στην πρεμιέρα του έκανε τα μηχανάκια της AGB να «τρελαθούν», είναι ο έλεγχος της ικανότητας των παικτών να συσχετίζουν μεταξύ τους λέξεις-έννοιες με σημασιολογική συνάφεια, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα.

Για τον Θέμη Μίχο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η συμμετοχή του στο παιχνίδι ήταν συναρπαστική. Δεν χρειάστηκε άλλωστε να κάνει δεύτερη σκέψη πριν αποφασίσει να καταθέσει αίτηση συμμετοχής.

Οι ευχάριστες μνήμες που είχε από την παιδική ηλικία, όταν ακόμη το γνωστό τηλεπαιχνίδι προβάλλονταν στο MEGA CHANNEL, τον έπεισαν μονομιάς πως δεν έχει να χάσει τίποτα, αντίθετα θα είχε τη δυνατότητα να απολαύσει ένα ομαδικό παιχνίδι, με όρους ανταγωνισμού βέβαια αλλά και μεγάλη δόση σασπένς. Ιδιωτικός υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ ο ίδιος, καθηγήτρια πληροφορικής η μνηστή του σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στην Αθήνα, μαζί με τους φίλους τους βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στα πλατό του ΑΝΤ1 για τα γυρίσματα. Η συνέχεια …θα δοθεί επί της οθόνης στις 19 Ιουνίου, όταν θα προβληθεί η «αναμέτρησή τους» με την αντίπαλη ομάδα του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ.

Συναρπαστική εμπειρία

«Η εμπειρία και μόνο όσα χρόνια και να περάσουν θα μας μείνει αξέχαστη. Είναι κάτι πρωτόγνωρο και μοναδικό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παραγωγή. Ήταν όλα εκπληκτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μίχος. Αυτό επίσης που του έκανε εντύπωση και το μετέφερε στη συνομιλία του με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, είναι το επίπεδο της οργάνωσης προκειμένου να είναι όλα ρυθμισμένα στα γυρίσματα. Όσο για τη γνωστή ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια, ο νεαρός Ζαγοριανός έχει μόνο καλά λόγια να πει.

«Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία άψογη επαγγελματίας, ακομπλεξάριστη, πολύ ευχάριστη, ευγενική και με πολύ θετική αύρα απέναντι στους παίκτες. Γενικά η συμπεριφορά όλων είναι πολύ καλή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 3 το μεσημέρι λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια θα δώσει το σύνθημα «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» και οι τηλεθεατές μπορούν να απολαύσουν την ομάδα του Θέμη Μίχου με την Ηρώ Δράκου και τους συμπαίκτες τους, μαζί με την «αντίπαλη» ομάδα, στο «παρεΐστικο» τηλεπαιχνίδι, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου