ΤΟΠΙΚΑ

Σπείρα ρήμαξε μάρκετ στον Βόλο

σπείρα-ρήμαξε-μάρκετ-στον-βόλο-436352

Οι δράστες συνελήφθησαν στο Σέσκλο με μεγάλη ποσότητα τροφίμων και καλλυντικών…

Είχαν γεμίσει το αυτοκίνητό τους με μεγάλη ποσότητα τροφίμων και καλλυντικών απροσδιόριστης αξίας, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Μπλόκο από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) σε τρεις Γεωργιανούς, ηλικίας 30,37 και 46 ετών.

Οι τρεις Γεωργιανοί ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς στη Λαρίσης προχθές, γύρω στις 5 το απόγευμα, στο ύψος του Σέσκλου. Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στην κατάσχεση του «εμπορεύματος» και πέρασαν χειροπέδες στους επιβάτες του αυτοκινήτου.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές με κλοπές στην Αθήνα και άλλες περιοχές.

Εκτιμάται ότι «χτυπούν» μάρκετ και στη συνέχεια πωλούν τα προϊόντα τους σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας σχημάτισε εναντίον τους δικογραφία για κλοπή και οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν χθες στην Εισαγγελία Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Γεωργιανοί υποστήριξαν ότι τα προϊόντα που είχαν στο αυτοκίνητό τους τα είχαν αγοράσει από πάγκους λαϊκής στη Λάρισα με σκοπό να τα μεταπωλήσουν.

Η Εισαγγελία Βόλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί από πού προμηθεύτηκαν τα τρόφιμα και τα άλλα αντικείμενα οι Γεωργιανοί, και αν τα είχαν στην κατοχή τους νόμιμα.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου