ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίκη για την κλοπή τσαντών καθαριστριών

καταδίκη-για-την-κλοπή-τσαντών-καθαρι-436740

Εκλεψε τις τσάντες από εργαζόμενες του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην Καθαριότητα, και στο δικαστήριο όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη, αλλά ισχυρίστηκε ότι τις βρήκε τυχαία και τις πήρε μαζί του για να βάζει εκεί τα εργαλεία του.

Ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή τριετίας, εφέσιμη, επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 69χρονο Βολιώτη, που συνελήφθη για την κλοπή.

Ο εισαγγελέας έδρας είπε ότι θα περίμενε από τον κατηγορούμενο να ζητήσει «συγνώμη» για τα άδεια πορτοφόλια μεροκαματιάρηδων γυναικών που άρπαξε, και τόνισε ότι η πράξη του εκτός από τις ποινικές κυρώσεις είναι και ηθικά αποδοκιμαστέα.

Στο δικαστήριο εξετάστηκαν ως μάρτυρες οι παθούσες, καθώς και ο πρόεδρος της Τοπικού Συμβουλίου Καλών Νερών Κωνσταντίνος Γραμμένος, ο οποίος ήταν εκείνος που, όταν ενημερώθηκε για την κλοπή, έσπευσε στο σπίτι του 69χρονου και του ζήτησε και πήρε πίσω τις τσάντες.

Υπενθυμίζεται ότι η κλοπή συνέβη προχθές το μεσημέρι στα Καλά Νερά. Οι δύο εργαζόμενες, ενώ καθάριζαν την παραλία αντιλήφθηκαν ότι οι τσάντες τους, που τις είχαν αφήσει σε κοντινή τους απόσταση, έκαναν φτερά και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου