Ο «Εσταυρωμένος» κοντά σε άπορους μαθητές της Ν. Ιωνίας

Τελευταία ενημέρωση: 2017-06-08, 11:24:56
Ο «Εσταυρωμένος» κοντά σε άπορους μαθητές της Ν. Ιωνίας

Κατά την προηγούμενη χρονιά το Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", απέστειλε επίσημη επιστολή προς του προϊσταμένους της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, δηλώνοντας την πρόθεσή του να βοηθήσει το έργο των εκπαιδευτικών, στηρίζοντας τους άπορους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Στην επιστολή αυτή, ανταποκρίθηκε άμεσα και πρακτικά μόνο ένα Δημοτικό Σχολείο της περιοχής μας, που βρίσκεται σε μια φτωχογειτονιά της Ν. Ιωνίας.

Για τρίτη φορά, ο "Ε", πραγματοποίησε εκδήλωση ενίσχυσης  απόρων μαθητών συνεργαζόμενος με το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας (Αλιβερίου) και τον άξιο και αεικίνητο Διευθυντή του κ. Τάσο Γούκο. 

Συγκεκριμένα, μια ομάδα εθελοντών του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ι. Μ. Δημητριάδος - παράρτημα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" - δημιούργησαν μία έκθεση παιδικών ενδυμάτων (καλοκαιρινών) στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Σήμερα το πρωί - μετά από πρόσκληση του σχολείου - προσήλθαν πολλοί γονείς των απόρων μαθητών για να επιλέξουν και να παραλάβουν - υπό την εποπτεία του Διευθυντή - ό,τι είχαν ανάγκη.

Τα 40 χαρτοκιβώτια που περιείχαν όλα αυτά τα αναγκαία είδη για τα παιδιά, ήταν μια εκδήλωση έμπρακτης αγάπης της Τοπικής μας Εκκλησίας, που ειδικά στις μέρες μας, είναι πανταχού παρούσα, καλύπτοντας τα μεγάλα κενά που αφήνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Πολιτείας. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=