ΤΟΠΙΚΑ

«Απολύτως αναγκαία η δημοσκόπηση για την περιφέρεια»

απολύτως-αναγκαία-η-δημοσκόπηση-για-485573

Δυσαρεστημένος εμφανίζεται ο νομάρχης Μαγνησίας Απ. Παπατόλιας από τη στάση που τηρεί το ΠΑΣΟΚ σχετικά με την ανάδειξη υποψηφίων. Η δυσφορία του εστιάζεται στο ότι το κυβερνών κόμμα δεν έχει προχωρήσει σε μέτρηση, προκειμένου να διαπιστώσει τη δυναμική υποψηφίων και ποιος έχει το ρεύμα ή όχι…

Μάλιστα αφήνει να εννοηθεί ότι διαβλέπει το ενδεχόμενο τυχόν λανθασμένων επιλογών του κόμματός του, που ίσως να μην οδηγήσουν σε εκλογική νίκη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Εκφράζει δε έμμεσα την πεποίθηση ότι πιθανή μέτρηση, την οποία άλλωστε θεωρεί επιβεβλημένη, θα αποδείξει τα χαρακτηριστικά ευρείας αποδοχής και νικηφόρας πορείας που συγκεντρώνει το πρόσωπό του.

Ο Απ. Παπατόλιας, οι κινήσεις του οποίου χαρακτηρίζονται με πιο έντονο βαθμό τις τελευταίες εβδομάδες ως υποψηφίου για τη θέση του πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ερωτηθείς χθες σχετικά δήλωσε:

«Θέλω να πιστεύω ότι οι επιλογές του πολιτικού μου φορέα θα γίνουν με κριτήρια νίκης. Τα κριτήρια αυτά μπορούν εύκολα να επιβεβαιωθούν μέσα από μια έγκυρη και αξιόπιστη μέτρηση. Τα κόμματα οφείλουν να σέβονται το λαϊκό αίσθημα και τη δυναμική της κοινωνίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου