ΤΟΠΙΚΑ

Εκτός ο Φλώρος για την Κυριακή

εκτός-ο-φλώρος-για-την-κυριακή-851206

Χωρίς την βοήθεια του Βασίλη Φλώρου θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Δόξα στο Στάδιο της Δράμας. Πλέον ο Κώστας Σταματίου ελέγχει τα υπόλοιπα πιθανά σενάρια για την αντικατάσταση του παίκτη στον νευραλγικό χώρο της άμυνας.

Ο Καρδιτσιώτης αμυντικός, αν και ξεκίνησε και συμμετείχε στο χθεσινό εσωτερικό δίτερμα, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει. Αιτία οι πόνοι και οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο παλιό του τραυματισμό στην διάταση του συνδέσμου. Ο Φλώρος αισθάνθηκε τις πρώτες ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να χάσει αρκετές προπονήσεις τις δυο προηγούμενες όπως και φιλικά. Σε αυτά η τεχνική ηγεσία χρησιμοποίησε τον Πακάλτση δίπλα στον Πέτρου και τον Χατζή στα αμυντικά χαφ. Αυτό είναι το ένα σενάριο, ενώ το άλλο συμπεριλαμβάνει τον Ακπαρίδη στην άμυνα και τον Πακάλτση στο κέντρο περίπτωση που συγκεντρώνει πιο λίγες πιθανότητες, αφού ναι μεν ο Ακπαρίδης δεν έχει προπονήσεις στα πόδια, αλλά είναι και στρατευμένος οπότε θα πρέπει να του δοθεί και άδεια κάτι που δεν είναι και σίγουρο.

Οι ερυθρόλευκοι συμμετείχαν χθες στο οικογενειακό διπλό με τον Μασάντο όμως να έχει με την σειρά του ενοχλήσεις στα πέλματα. Η παρουσία του πάντως θα πρέπει να κρίνεται βέβαιη στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ένα ή άλλο τρόπο. Πέρα βέβαια από τις υποθέσεις των τραυματισμών ο Κώστας Σταματίου θα πρέπει να βρει και την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να αναπληρώσει το κενό του πολύτιμου Μπουντούρη που έχει συμπληρώσει κίτρινες. Σε αυτή την περίπτωση αντι-Μπουντούρης μπορεί να θεωρηθεί ο Τσάγγαρης που θα περάσει δεξιά και ο Γεωργιάδης αριστερά παίρνοντας και πάλι φανέλα βασικού. Η άλλη περίπτωση φέρει τον Μητράκα
στα δεξιά και τον Τσάγγαρη να παραμένει στα αριστερά. Αλλαγή περιμένουμε και κάτω από τα δοκάρια με τον Γλύκο να επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν ως και το Σάββατο το πρωί με την αποστολή να αναχωρεί το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Δάκρυα στον αποχαιρετισμό του Σεσάι
Βρέθηκε τελικά χθες η χρυσή τομή μεταξύ του Μπέντζαμιν Ντοντέμ Σεσάι και της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και έτσι οι δυο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους. Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής που ήρθε
με τόσες δόξες και περγαμηνές στον Βόλο αποχαιρέτησε χθες τους συμπαίκτες του με το κλίμα συγκίνησης να είναι έντονο. Ο επιθετικός από τη Σιέρα Λεόνε, αφού ευχήθηκε καλή πορεία στο ερυθρόλευκο τμήμα μάζεψε τα πράγματα του και χθες το απόγευμα αναχώρησε για την Αθήνα από όπου και θα πετάξει για το Βέλγιο. Ο επιθετικός από τη Σιέρα Λεόνε συμμετείχε σε τέσσερις αγώνες και 100 λεπτά σημειώνοντας ένα τέρμα κόντρα στο Πολύκαστρο.

Σε σεμινάριο ο Σταματίου
Σε σεμινάριο προπονητών Κ.Φ.Α που διεξάγεται στην Λάρισα συμμετέχει ο Κώστας Σταματίου. Ο 47χρονος τεχνικός θα παρακολουθεί τα σεμινάρια ως και το Σάββατο οπότε και λήγουν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου