ΤΟΠΙΚΑ

Υπερκομματικό το ψηφοδέλτιο Αρέθα

υπερκομματικό-το-ψηφοδέλτιο-αρέθα-498108

«Συνδυασμός ελπίδας για τους πολίτες του Νοτίου Πηλίου» είναι ο χαρακτηρισμός που έδωσε ο δήμαρχος Μηλεών και πρόεδρος της ΤΕΔΚ Μαγνησίας Απόστολος Αρέθας στο συνδυασμό του οποίου θα ηγηθεί στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου διεκδικώντας το δήμο του Νοτίου Πηλίου.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Μηλεών έως και το τέλος Αυγούστου, την επόμενη δηλαδή εβδομάδα, ή το αργότερο μέχρι και τις αρχές του Σεπτεμβρίου θα δοθούν στη δημοσιότητα παραπάνω από τα μισά ονόματα όσων μετέχουν στο συνδυασμό του.

Αυτή τη στιγμή -όπως τόνισε ο κ. Αρέθας- ο συνδυασμός είναι ολοκληρωμένος περίπου σε ποσοστό 70%. Ουσιαστικά έχουν επιλεγεί τα περισσότερα πρόσωπα που θα τον στελεχώσουν και απομένει να επιλεγούν και τα υπόλοιπα.

«Αυτή την περίοδο γίνεται μια ιδιαίτερα προσεκτική αξιολόγηση των προσώπων που θα στελεχώσουν τις υπόλοιπες θέσεις στο ψηφοδέλτιο», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Αρέθας και προσθέτει ότι «αυτό όμως που είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ευχάριστο είναι πως οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο συνδυασμό όχι μόνο συμπληρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό, αλλά πλεονάζουν».

Ο δήμαρχος Μηλεών δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το συνδυασμό του έναντι των υπολοίπων που θα βρεθούν απέναντι στον εκλογικό στίβο, επισημαίνοντας ότι το έργο που έχει πραγματοποιηθεί αυτή τη στιγμή στις Μηλιές αναγνωρίζεται τόσο από τους ίδιους τους δημότες, όσο και από τους υπόλοιπους δήμους με τους οποίους θα συνενωθούν.

«Μέχρι σήμερα καταφέραμε και κάναμε μια σειρά έργων στις Μηλιές και σε όλο το δήμο με τις δυνάμεις που είχαμε. Τώρα που μεγαλώνουμε, το έργο που μπορούμε να επιδείξουμε στις Μηλιές είναι σημαντικό και μεγάλο. Αυτό το αναγνωρίζουν και όλοι οι υπόλοιποι δήμοι με τους οποίους γίνεται η συνένωση αλλά και η Κοινότητα Τρικερίου. Μπορούμε να αναπτύξουμε και να πάμε όχι ένα, αλλά πολλά βήματα μπροστά τον κοινωνικό τομέα, την απασχόληση, τις μεταφορές και ό,τι άλλο μπορεί να διατεθεί στην υπηρεσία του πολίτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αρέθας.

Μάλιστα ο κ. Αρέθας αναφέρθηκε και στην ιδιότητά του ως γεωπόνου, γεγονός που όπως τόνισε συμβάλλει στην κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος. «Το Νότιο Πήλιο είναι μια κατ’ εξοχήν αγροτική περιοχή και η πλειοψηφία του κόσμου ασχολείται με την αγροτική παραγωγή. Η ιδιότητα του γεωπόνου καταδεικνύει ότι είμαι γνώστης των προβλημάτων αλλά συγχρόνως και των λύσεων», υπογράμμισε ο κ. Αρέθας.

Πάντως ο δήμαρχος Μηλεών εμφανίστηκε ιδιαίτερα σίγουρος για επικράτηση του συνδυασμού του και από την πρώτη κιόλας Κυριακή, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για «υπεροχή» στον αριθμό των ψηφοφόρων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου