ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση στο Υπουργείο για την παραχώρηση οικοπέδου στη Νίκη Βόλου

συνάντηση-στο-υπουργείο-για-την-παραχ-444195

Συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποίησε την Πέμπτη, 1 Ιουνίου, ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Θάνο Βούρδα, παρουσία και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΓΑΙΟΣΕ κ. Αθανάσιου Σχίζα. Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο κ. Βασίλης Βενέτης εκπρόσωπος του ερασιτέχνη Γ.Σ. Νίκης Βόλου με συνεργάτες του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε το θέμα της παραχώρησης του οικοπέδου που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και ανήκει στην ΓΑΙΑΟΣΕ, στον ερασιτέχνη Νίκης Βόλου για αθλητικές χρήσεις, ζήτημα το οποίο είχε ήδη αναφέρει στον Γ.Γ. κ. Βούρδα ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος σε πρόσφατη επίσκεψή του.

Ο Βουλευτής από τη μεριά του τόνισε ότι η παραχώρηση του οικοπέδου στον Ερασιτέχνη για την στέγαση ακαδημιών θα αποτελέσει κίνητρο σε νέους και νέες να δραστηριοποιηθούν στον τομέα του αθλητισμού, ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσει την περιοχή, και ζήτησε την έμπρακτη στήριξη της πολιτείας για την ικανοποίηση της πρότασης.

Ο κ. Βούρδας ανταποκρινόμενος, συμφώνησε με τον κ. Σχίζα να εξετάσουν άμεσα το αίτημα για την προτεινόμενη παραχώρηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου