ΤΟΠΙΚΑ

Εκλεβε ζάχαρη από το Νοσοκομείο

εκλεβε-ζάχαρη-από-το-νοσοκομείο-489769

Μια προς μία γίνονται οι αποκαλύψεις στο Νοσοκομείο Βόλου από τον νέο Διοικητή κ. Αριστείδη Ζαχαρόπουλο, ο οποίος εκτός από την ιστορία με τα ασθενοφόρα αρχίζει και ψάχνει την ιστορία με τη ζάχαρη!

Πριν από λίγες ημέρες στη «φάκα» πιάστηκε μια πλανόδια πωλήτρια να τριγυρνά παρανόμως στους διαδρόμους του Νοσοκομείου Βόλου.
Από τον έλεγχο που έγινε, καθώς η συνεχής παρουσία της είχε απασχολήσει τη Διοίκηση, βρέθηκαν στην τσάντα της ποσότητες ζάχαρης αλλά και φρούτων από τα μαγειρεία του Νοσοκομείου.
Το γεγονός αυτό θορύβησε το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Αριστείδη Ζαχαρόπουλο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε παρατηρήσει διάφορες ελλείψεις στις αποθήκες του Νοσοκομείου και κυρίως σε ζάχαρη.
Βέβαια η πλανόδια πωλήτρια ήταν το «μικρό ψάρι» της όλης υπόθεσης, καθώς οι ελλείψεις που έχουν καταγραφεί αφορούν σε πολλά κιλά ζάχαρης!
Εξαιτίας αυτού του γεγονότος για το οποίο έγινε έρευνα από τη Διοίκηση, τόσο για το ποιος εφοδίασε τη γυναίκα με τα τρόφιμα χωρίς άδεια, όσο και για την παράνομη είσοδό της πολλάκις στο Νοσοκομείο και τις βόλτες της στους διαδρόμους, η Διοίκηση αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα.
Ειδικότερα άνδρες ασφαλείας διενεργούν νόμιμα αιφνίδιους ελέγχους σε επισκέπτες, αλλά και σε ανθρώπους που εισβάλλουν χωρίς να υπάρχει λόγος στο Νοσοκομείο και ερευνούν τις τσάντες και τις αποσκευές τους.
Σκοπός της Διοίκησης είναι να μπει ένα τέλος σε πρακτικές που ακολουθούνται εδώ και χρόνια και τώρα αρχίζουν να ανακαλύπτονται από τη νέα Διοίκηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου