ΤΟΠΙΚΑ

Πήραν «φωτιά» τα εταιρικά τηλέφωνα της ΔΕΥΑΜΒ-Μπαίνει πλαφόν

πήραν-φωτιά-τα-εταιρικά-τηλέφωνα-τη-446399

Υψηλούς λογαριασμούς καλείται να πληρώσει η ΔΕΥΑΜΒ για 20 κινητά τηλέφωνα που έχουν δοθεί σε στελέχη της επιχείρησης και κάποιους εργοδηγούς. Οι υπερβάσεις φθάνουν και τα 200 Ε, ενώ το μηνιαίο συμβόλαιο δεν ξεπερνά π.χ. τα 20Ε.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της επιχείρησης, αποφασίστηκε. επιτροπή που ήδη έχει συσταθεί, να ελέγξει και τα 20 συμβόλαια και να εξετάσει το ύψος των υπερβάσεων, καθώς κάποιοι ωφελούμενοι υπηρεσιών της επιχείρησης προς αυτούς, τα ξεπερνούν κατά πολύ.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Άρης Σαββάκης επισήμανε ότι μετά την επανεξέταση της επιτροπής θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση των συμβολαίων και θα μπει πλαφόν, χωρίς να διευκρινίσει κατά πόσο θα ζητηθεί από τους “λάτρεις της κινητής τηλεφωνίας”, να πληρώσουν εκείνοι τους λογαριασμούς πάνω από το ύψος του ποσού που προβλέπει το συμβόλαιό τους.

Επιπλέον το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα την παραλαβή του έργου σύνδεσης του νέου κτιρίου της ιχθυόσκαλας με τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης της ΔΕΥΑΜΒ. Όπως εξήγησε ο κ. Σαββάκης το θέμα χρόνιζε, γιατί υπήρχε διαμάχη με το δημόσιο που δεν όριζε το φορέα υλοποίησης του έργου της Ιχθυόσκαλας. Από τη στιγμή που ορίστηκε η ΔΕΥΑΜΒ, η επιχείρηση προχώρησε την κατασκευή των δικτύων σε 45 ημέρες και σήμερα έγινε η παραλαβή του έργου.

Τέλος επαναπροκηρύχθηκε με νέους όρους ο διαγωνισμός προμήθειας υδρομέτρων, προϋπολογισμού 58.750 ευρώ, καθώς ο προηγούμενος είχε απορριφθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκησης Θεσσαλίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου