ΤΟΠΙΚΑ

Εκθεση για πένθιμα είδη από την Ενωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών

εκθεση-για-πένθιμα-είδη-από-την-ενωση-λ-449101

Ολοκληρώθηκε χθες η 2η Funeral Expo, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Διοργανώθηκε από την εκθεσιακή εκδοτική εταιρεία ΑΤΟΥ, υπό την αιγίδα της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.

Σύμφωνα με την Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Ιωάννης Σαρίδης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Θεσσαλονίκης Γιώργος Καρράς και ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης Ιωάννης Φωτιάδης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε πριν τα εγκαίνια της έκθεσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, Νίκος Αγγελέτος, τόνισε ότι για πρώτη φορά, διεθνής έκθεση διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, μετά από πρωτοβουλία και προσπάθειες της Ένωσης Λειτουργών σε συνεργασία με την εκθεσιακή εκδοτική εταιρεία ΑΤΟΥ και τον Νίκο Βαξεβάνη.

Ο κ. Αγγελέτος αναφέρθηκε και στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Λειτουργών. Όπως δήλωσε «οι λειτουργοί γραφείων κηδειών θα πρέπει να διευρύνουμε τις γνώσεις μας εξελίσσοντας το λειτούργημά μας. Ο κλάδος μας είναι ιδιαίτερος και ευαίσθητος, και ως Ένωση στοχεύουμε στο να προσφέρουμε στα μέλη μας το καλύτερο για το λειτούργημά μας, όχι μόνο με τη διοργάνωση συνεδρίων και ενημερωτικών εκδηλώσεων. Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος συνεργάζεται με αξιόλογους επιστήμονες κι όχι μόνο, και τα μέλη μας έχουν τη δυνατότητα να τους “αξιοποιούν” για οποιοδήποτε θέμα άπτεται του κλάδου μας».

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, Μιχάλης Παναγιώτου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες των συναδέλφων λειτουργών και πραγματοποιήσαμε τη 2η Έκθεση Funeral Expo, που για πρώτη φορά διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, μετά από προσπάθειες της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος. Η Ένωση, δεν αρκείται μόνο στο να ασκεί τα τυπικά της καθήκοντα, αλλά δραστηριοποιείται ενεργά, έχοντας ως γνώμονα την επιμόρφωση των μελών της και την εξέλιξη του λειτουργήματος που επιτελούμε. Γι’ αυτό και καλούμε τους λειτουργούς να συσπειρωθούν γύρω από την Ένωση, γιατί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ένωσης Λειτουργών, Νέστορας Νικολόπουλος, τόνισε ότι «οι λειτουργοί γραφείων κηδειών οφείλουμε να εξελίσσουμε τις γνώσεις και τους ορίζοντές μας, και μόνο μέσα από την διαρκή επιμόρφωση θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Τέλος, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Λειτουργών, Αντώνης Λουκάς, υπογράμμισε ότι κοινό μέλημα, τόσο του προέδρου της Ένωσης όσο και του γενικού γραμματέα, εκτός της προσπάθειας που κάνουν για να μπορέσει η «αγκαλιά» της Ένωσης να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη, είναι το όραμα για το πού θέλουν να φτάσουν αυτή την Ένωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου